PORED NJEGA NE TREBA DA BRINE O PARAMA! Jovana Jeremić o DRAGANU i FINANSIRANJU: Voditeljka SVE PRIZNALA
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

ovo niste znali

PORED NJEGA NE TREBA DA BRINE O PARAMA! Jovana Jeremić o DRAGANU i FINANSIRANJU: Voditeljka SVE PRIZNALA

Voditeljka progovorila o upoznavanju, ali i ljubavi sa Draganom Stankovićem

Objavljeno: 08:25h

O vezi voditeljke Jovane Jeremić i bogatog biznismena Dragana Stankovića ne prestaje da se priča.

Atraktivna voditeljka ističe da je Dragan prvi muškarac koji joj je skroz po meri, te da na njega može da se osloni u svakom trenutku, što joj je sada najbitnije.

- E, to je sada bitno! Nećeš verovati, ali mene je sa Draganom upoznao kolega i prijatelj Vučićević. Mi ga zovemo kum, u slučaju svadbe, on će biti kum. Imam sreću sa Draganima, to je krenulo spontano, na rođendanu jednom, naše poznanstvno je Božije, spojio nas je Bog, na Božić, kada se naš reporter uključio, meni je Dragan poklonio dukat i poželeo da u ovoj godini pronađem večnu ljubav i to mi se desilo posle devet meseci. Ni tad ništa nije bilo, on mi je na tom rođendanu prišao i pokazao slike, ja ga nisam gledala na takav način. Izašli smo nekoliko puta na večeru i tako je sve krenulo - navela je Jovana.

Ljubav puica na sve strane
Ljubav puica na sve stranefoto: Espreso privatna arhiva

- On je moja najveća životna ljubav, volela bih da on bude i doživotna ljubav. Ja krijem svoj privatni život, a Dragan je zaslužio da bude publikovan, on brine o meni, ponudio mi je drugu opciju, da mogu da se oslonim na njega, da ne moram da razmišljam da li imam za svoje dete. Mi žene koje smo jake i uspešne, šta će ti muškarac ako nisi srećnija i zadovoljna? Alfa žena traži alfa muškarca.

Dragan je porodičnu firmu osnovao sa svojom prvom supurgom, a da ista firma sada broji preko 700 zaposlenih.

Firma je osnovana 2002. godine te sada uspešno posluje, a kako je i sama Jovana rekla, Dragan je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Novo jutro

Dragan se jednom prilikom oglasio i za medije.

– Ako čovek želi nešto i ima cilj ispred sebe onda samo velikim radom i upornošću može to da realizuje. Zato smo danas, posle 12 godina poslovanja, tu gde jesmo – jedni od lidera u pekarskoj industriji Srbije – rekao je tada Stanković u razgovoru za Ekonometar.

Bonus video:

06:46

Jovana Jeremić proslavlja rođendan

(Espreso/pink/Blic/preuzela M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.