FILIP NE SME DA MRDNE OD PRIJE: Ne da mu da radi sa bilo kojom pevačicom SEM SA NJOM!? Isplivalo sve i svašta...
Aleksandra Prijović, Foto: © ATA Images

ko bi rekao?

FILIP NE SME DA MRDNE OD PRIJE: Ne da mu da radi sa bilo kojom pevačicom SEM SA NJOM!? Isplivalo sve i svašta...

Detalji iz karijere i života Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića stalno isplivavaju u javnost, a mediji pišu o novoj informaciji

Objavljeno:

Aleksandra Prijović zabranila je suprugu Filipu Živojinoviću da radi s drugim pevačicama. Kako navodi izvor za medije, ona želi da njen muž bude samo njen saradnik, eventualno i Brenin, ukoliko ona to poželi.

Otkako je Prija počela vezu, a kasnije i uplovila u brak s Filipom, koji je s vremenom postao i autor njenih pesama, ali i producent, njena karijera je podignuta na viši nivo. Za samo nekoliko godina postala je jedna od najvećih zvezda u regionu. Sa samo 28 godina pevačica je napunila najveće hale širom regiona, čak 14, zakazala je i nove, za godinu pred nama, a ono zbog čega ljudi ovoliko obožavaju pevačicu, pored njenog glasa, jesu i pesme, koje je između ostalih autora pisao i njen suprug.

Pre nego što je krenuo Aleksandri da radi pesme, on je sarađivao samo s Lepom Brenom, kojoj je uradio veliki hit "Boliš i ne prolaziš". Međutim, mnoge pevačicine koleginice poželele su da Živojinović i njima napiše pesmu, ali kako izvor kaže, Aleksandra se protivila tome, pa do toga nije ni došlo.

1 / 5 Foto: Pera/ATAImages

- Mnoge pevačice su oduševljene Aleksandrinim uspehom, ali i njenim pesmama. Jedna njena koleginica poželela da i ona na svom albumu ima Filipovu numeru, ali Prija nije dala. Rekla je, kako sam čuo, da iz njihove kuće pesma nigde neće izaći, da može da radi za nju ili za Brenu. Njenoj koleginici je to bilo čudno, ali se nije naljutila, već je kontaktirala s nekim drugim producentima i tekstopiscima, koji su joj napisali nove pesme. Čuo sam da su još neke bile zainteresovane da im Živojinović bude saradnik, a to me ne čudi, jer su sve pesme koje je napisao postale hitovi. Zasad je tako, sad vreme će pokazati da li će se nešto promeniti i da li će Filip u budućnosti sarađivati i s drugim pevačicama - rekao je izvor za Kurir.

Bonus video:

00:09

Prija obećala da neće plakati

(Espreso/Kurir/Marko Jović/Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.