LEPA BRENA POSTAVILA USLOV HRVATIMA: Evo šta je pevačica zatražila od organizatora koncerta
Lepa Brena, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svi detalji

LEPA BRENA POSTAVILA USLOV HRVATIMA: Evo šta je pevačica zatražila od organizatora koncerta

Želi da uživa u poslu

Objavljeno:

Lepa Brena nedavno je zakazala i drugi koncert u Areni u Zagrebu, koji je ubrzo rasprodat, pa se sada očekuje i treći datum.

Kako je reč o pevačici koja je za vreme Jugoslavije postavljala rekorde po broju koncerata, mnogi su očekivali da će i sada održati koncerte uzastopno.

- Pevaćemo u zagrebačkoj Areni dokle god ih budemo punili. Naravno, radićemo to sa nekim pauzama. To vreme kada sam postizala rekorde, to je bilo vreme između 1982. i 1990. godine. Imali smo 31 dan uzastopce svaki dan nastup. Zatim pevala sam 17 dana u Sava centru... U ovim godinama smatram da ne treba juriti nikakve rekorde više, niti juriti neke cifre. Hoću lepo da radim, da u tome uživam, da nisam premorena. Možemo raditi eventualno dva koncerta zaredom, a onda sutradan sledi pauza, da se resetujem. Ne mogu ni mlađi oko mene da izdrže taj tempo. Ja sam ozbiljan maratonac, kao što vidite, koliko godina radim... I profesionalac - rekla je Brena nedavno za domaće medije, prenosi Alo.

Lepa Brena postavila uslov Hrvatima
Lepa Brena postavila uslov Hrvatimafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podstimo, Brena je nedavno doživela neprijatnu situaciju kada se pojavilo mnogo negativnih komentara nakon njenog gostovanja na HRT-u.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24sedam/Jelena Manojlović Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.