IZDOMINIRALI NA SCENI UZ HITOVE 90-IH! Žiri pred teškim zadatkom, takmičari ostavili impresivne utiske
Rame uz rame sa Draganom, Foto: Kurir

KURIR TV

IZDOMINIRALI NA SCENI UZ HITOVE 90-IH! Žiri pred teškim zadatkom, takmičari ostavili impresivne utiske

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu emisije “Rame uz rame sa Draganom” večeras od 20 časova na Kurir televiziji!

Objavljeno:

Večeras od 20 časova na Kurir televiziji očekuje vas nova uzbudljiva epizoda najzabavnijeg talent šoua "Rame uz rame sa Draganom"!

Na samom početku nove epizode gledaoci će imati priliku da pogledaju segment Draganinog koncerta iz Arene 2014. godine povodom 30 godina karijere, njen intervju o počecima u karijeru, kao i o dedi, koji je imao najveći uticaj na njenu muzičku karijeru i prvi zapravo otkrio njen talenat. Dragana će otkriti i mnoge detalje iz svog detinjstva i odrastanja, koliko su joj podršku tada pružali roditelji pre svega, a kasnije i njen menadžer Raka Đokić.

U nastavku emisije takmičari komentarišu prethodni nastup u noćnom klubu, koliko su bili iznenađeni Draganinim fanovima, koji su decenijama posvećeni Draganinoj ličnosti i karijeri. Sa koreografkinjama Bebom i Jovankom komentarišu dolazak Zorice Brunclik kao gostujućeg člana žirija, razgovaraju o ocenama koje su dobili, nakon čega dobijaju novi zadatak - Prepoznaj ples. Gost u ovom zadatku je Ivan Mileusnić, koreograf, koji nas ukratko upoznaje sa svojom biografijom.

Kako je zadatak Prepoznaj ples mali izazov, u nastavku emisije Beba najavljuje sledeći veliki zadatak - Devedesete. Koreografkinje savetuju takmičare šta je bitno u realizaciji zadatka, na šta treba da obrate pažnju, a gost u ovom delu emisije je Ivan Gavrilović, autor hita "200 na sat". Ivan i Dragana će otkriti sve o svom poznanstvu, karijeri i hitovima. Žiri je ovog puta imao zaista težak zadatak, s obzirom na to da su svi takmičari ostavili impresivan utisak na članove žirija.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu emisije “Rame uz rame sa Draganom” večeras od 20 časova na Kurir televiziji!

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.