"MUŠKARAC SE HVATA KROZ PRIČU I KREVET" Jovana Jeremić otkrila DETALJE o ljubavnom odnosu: Ovo smo SVI ČEKALI
Jovana Jeremić, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

SVAŠTA JE OTKRILA

"MUŠKARAC SE HVATA KROZ PRIČU I KREVET" Jovana Jeremić otkrila DETALJE o ljubavnom odnosu: Ovo smo SVI ČEKALI

Voditeljka Jovana Jeremić je poslednjih par dana u centru pažnje zbog svoje nove ljubavne romanse

Objavljeno: 22:52h

Jovana Jeremić nedavno je javno podelila sa javnosti da je zaplovila u novu ljubavnu romansu, a s obzirom da je više puta i sama isticala koliko je izbirljiva i "zahtevna" kada je u pitanju partner, voditeljka je sada odgovorila na nekoliko pitanja vezanih za muškarce.

S obzirom da po mišljenju mnogih previše očekuje od jače polovine, medije je zanimalo kako bi vaspitala svog sina kada bi ga imala.

- Ako jednog dana budem imala sina, zvaće se Vasilej, po Svetom Vasiliju Ostroškom. Vasileju bih rekla da mora da zarađuje za sedmoro. Za sebe, svoju ženu, svoju decu, za svoju majku i sestru Leu koju ima. Znači da muško mora da bude muško i da se muško prvo i osnovno gleda kroz finansije. I da ne živi u zabludi da će neka žena kroz drugačiju prizmu da ga gleda... Tu ljudi mnogo greše. Znam da me mnogi muškarci u Srbiji zbog toga ne vole, ali to je tako, ne mogu da ih lažem i da im kažem nije važan novčanik - poručila je Jeremićeva za "Alo", pa progovorila i o novoj ljubavi. Naglasila je da je srećna i da od partnera sa kojim je u vezi očekuje tri stvari:

1 / 4 Foto: Espreso privatna arhiva

- Mora da ima status, mora da ima novac, mora da bude dobar čovek. Znači te tri. Lep? Lepota manje-više, to je u oku posmatrača, ali da, ja volim muževne muškarce. Neću da kažem lepe, volim muževne. Da, mora da bude atraktivan, mora da bude kompletna ličnost da bi bio javno moj partner. Sve dok to nije, može da se zadovolji samo tajnom vezom s Jovanom Jeremić - otkrila je ona, i priznala da je ranije imala kombinacije. To su, kao kaže, tajne veze, jer ti muškarci nisu zadovoljavali njene kriterijume te nisu mogli i javnosti biti predstavljeni kao njeni momci.

Osim što je jasno predstavila kakav muškarac treba da bude, ona je jasno objasnila i kakva žena treba da bude u emotivnom odnosu.

- Ja umem da volim muškarca. Ja sebe volim, ali volim i njega i puštam ga u svoj svet. Ja bih za muškarca kojeg volim učinila sve u smislu ljubavi i svega. Ja postavim granice, šta ne sme da mi dira. Ne sme da mi dira posao, ne sme da me preslišava kako sam se obukla... Sve drugo je ok. Volim da volim, volim da provodim vreme sa muškarcem. Tu je stvar energije i s**sa. Ja nemam s**s, nego vodim ljubav. Mislim da se muškarac najviše, da kažem, hvata u tu neku zamku žensku, kroz priču i kroz krevet - smatra Jeremićeva.

Bonus video:

01:02

SPASLA SAM GORANA BREGOVIĆA! Jovana Jeremić ispričala kako je IZVUKLA rok legendu: Da me nije bilo izgubio bi SILNE HILJADE EVRA

(Espreso/Blic/Ana Sabotinovski/Preneo: N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.