"JA BIH ŽIVOT DALA ZA NJEGA!" Karleuša progovorila o odnosu sa Duškom Tošićem, ove reči ĆE VAS SLOMITI TOTALNO
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

EMOTIVNO

"JA BIH ŽIVOT DALA ZA NJEGA!" Karleuša progovorila o odnosu sa Duškom Tošićem, ove reči ĆE VAS SLOMITI TOTALNO

Pevačica Jelena Karleuša o svom odnosu sa Duškom Tošićem i njihovoj zajedničkoj prošlosti

Objavljeno: 17:32h

Pop diva Jelena Karleuša sigurno je jedan od najintrigantnijih javnih ličnosti na prostoru čitavog Balkana, a poslednjih godina mediji su se zbog velikog interesa javnosti često bavili njenim brakom sa fudbalerom Duškom Tošićem.

Ona je, sada, prvi put najiskrenije i najintimnije govorila o odnosu sa Tošićem, koji kaže "da joj nije i da ne može da prevaziđe medijsku bruku" koja ih je zadesila pre nekoliko godina.

- Ne mogu da ne volim Duška, zato što je on otac moje dece i voleću ga zauvek. Smatram da je Duško najlepši muškarac u mom životu i otac moje dece. Ja bih život dala za njega sigurno, kada bi neko krenuo na Duška ja bih na metak stala, ne na metak krenula bih na desetoricu - naglasila je ona.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

JK je navela da su ona i njen suprug potpuno različite osobe, te da iako je ona njemu oprostila sve što je radio, on je pak jedan od onih koji ne praštaju.

- Različiti smo, ja sam Dušku oprostila sve što je on radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Nije mogao da prevaziđe i ne može, ima takvih ljudi, jednostavno tu medijsku bruku gde je on predstavljen kao rogonja malo koji muškarac bi mogao... - ispičala je ona u podkastu za "InformerTV".

Bonus video:

00:41

Jelena Karleuša

(Espreso/Informer/I.G./Preneo: N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.