KARLEUŠA O ZDRAVSTVENOM STANJU I ZAŠTO NE MOŽE DA DIŠE: Odbija OPERACIJU, a njen problem muči MNOGO ŽENA u Srbiji
Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskreno

KARLEUŠA O ZDRAVSTVENOM STANJU I ZAŠTO NE MOŽE DA DIŠE: Odbija OPERACIJU, a njen problem muči MNOGO ŽENA u Srbiji

Jelena je priznala da ima ekstremnu devijaciju nosne pregrade

Objavljeno: 12:51h

Pop diva Jelena Karleuša iznenadila je sve kada je otkrila da se dugi niz godina bori sa zdravstvenim problemom.

Naime, Jelena je priznala da ima ekstremnu devijaciju nosne pregrade, te ne može nesmetano da diše na nos, zbog čega je razvila specifičnu boju glasa i tehniku pevanja, po kojoj je prepoznatljiva od samog početka karijere.

Dok peva i igra, Jelena je otkrila da ne koristi nos za disanje, čime dodatno opterećuje srce, a kada je reč o operaciji kojom se ovaj problem i rešava, ona priznaje da nije dovoljno hrabra da ode pod nož.

Jelena Karleuša
foto: Instagram/karleusastar

- Boja glasa je nešto što je u mom pevanju vrlo prepoznatljivo i posebno. Boja glasa, tehnika vokala i disanja, sve je to ono po čemu se ja razlikujem od drugih. Jedan od najbitnijih faktora za takvo pevanje je devijacija moje nosne pregrade. Ona je u mom slučaju ekstremna i ja uopšte ne koristim nos za disanje - počela je JK izlaganje, pa nastavila:

- To je dovelo do specifičnog načina, boje i ekstremno visokih tonova koje mogu da proizvedem. Na ovom snimku se jasno vidi kako ja u stvari dišem. Kako neprestano otvaram usta kao riba. U mom slučaju - ribetina! Operacija nosa je nešto što nikada nisam smela da uradim, iako mi pevanje i igranje bez pravilnog disanja opterećuje srce i oduzima snagu - otkrila je Jelena Karleuša putem svog Instagram naloga.

Podsetimo, Jeleni Karleuši naglo je pozlilo na nastupu u Kotoru pre par dana, a organizatori su je molili da prekine nastup. Međutim, ona je izdržala do kraja i tim gestom dokazala zašto važi za veliku zvezdu.

Bonus video:

00:41

Jelena Karleuša

(Espreso/Kurir.rs/M.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.