7 razloga zbog kojih će venčanje Seve i malog Keba biti svadba decenije! (FOTO)

Fešta može da počne!

7 razloga zbog kojih će venčanje Seve i malog Keba biti svadba decenije! (FOTO)

Danas Kebo, ženis svoga sina!
Objavljeno: 14:15h

Osvanuo je i taj dugo očekivani dan - dan venčanja Severine i Igora Kojića. Sve je spremno za svadbu decenije. Mali Keba - veliki švaler! Skidamo kapu! Ove 4 seks bombe je šetao pre Seve (FOTO) 1. Kuma Severina je na svojoj devojačkoj večeri otkrila da će joj kuma biti njana dugogodišnja prijateljica Andrea Čermak. U pitanju je dvostruko kumstvo, je Severina njoj bila venčana kuma 2005. godine prilikom njenog stupanja u brak sa Hrvojem Čermakom. Evo kako su izgledali Seve i mali Keba na probi za svadbu! Ko vam je lepši? (FOTO)

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

2. Organizacija
najsitnijih detalja slovenačkog reditelja Tomaža Pandura labudovi od leda Mošaaa! Venčanje Severine i malog Kebe doživelo neočekivani obrt! (FOTO)
3. Venčanica mlada kada je u pitanju haljina Matija Vuica pevačicom sve lepo dogovorila još pre dva meseca
Trubači prave ludnicu ispred Kebine kuće: Severina stigla u Beograd! (FOTO) 4. Pripreme
u Beograd stigla već u utorak onako kako je ona zamislila Celi dan juri od hotela do kuće svog svekra Kojića. Čuva privatnost: Na venčanju Severine i Malog Kebe neće biti selfija (FOTO)
5. Čuvanje tajne čuvati privatnost mladenaca uključeni u organizaciju venčanja tražili da ne snimaju selfije 6. Obezbeđenje zaštita s obzirom da će ih čuvaju "kobre" a "kobre" čuvati i telohranjitelji

A photo posted by Nemanja Pajic (@pajicnemanja) on

7. Generalna proba hotel "Crown plaza" saradnika, kumova i roditelja pažnje pred današnju svadbu iznenaditi svojih 600 zvanica Jutarnji.hr

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.