PEVAČICA PRUŽILA PODRŠKU JEREMIĆEVOJ I NJENOM 14 GODINA STARIJEM MILIONERU: Ove JAKE REČI će odzvanjati nacijom!
Jovana Jeremić, Foto: Printscreen/jovanajeremic/instagram

KO BI REKAO?

PEVAČICA PRUŽILA PODRŠKU JEREMIĆEVOJ I NJENOM 14 GODINA STARIJEM MILIONERU: Ove JAKE REČI će odzvanjati nacijom!

Ljupka Stević je pružila podršku voditeljki Jovani Jeremić za njenog novog dečka koji je milioner i 14 godina stariji od nje

Objavljeno:

Voditeljka "Novog jutra", Jovana Jeremić, uživa u strastvenoj vezi sa 14 godina starijim biznismenom.

Identitet milionera koji je osvojio njeno srce, do danas je krila, a sada je na društvenoj mreži Instagram objavila niz njihovih zajedničkih fotografija uz jake reči:

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje objavljujem nastale su iste večeri kada i one koje su procurele u medije - napisala je Jovana Jeremić i dodala:

Ljupka je pružila podršku Jovani
Ljupka je pružila podršku Jovanifoto: Printscreen/instagram/jeremicjovana

- U nedelju 10. decembra, oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima i ćerku, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju - napisala je voditeljka.

Objava je izazvala brojne i burne reakcije. Za dva sata prikupila je oko 8.000 lajkova i preko 400 komentara, a jedan od njih je i od koleginice, pevačice Ljupke Stević.

- Budi uvek srećna i nasmejana lavice moja, zaslužila si!!!!! - poručila je Ljupka Jovani.

1 / 3 Foto: Espreso privatna arhiva

Inače, Dragan Stanković je vlasnik lanca poznatih pekara, a rodom je iz Grocke, tačnije iz Begaljice gde je pre dve decenije započeo svoj unosan biznis.

Bonus video:

01:02

SPASLA SAM GORANA BREGOVIĆA! Jovana Jeremić ispričala kako je IZVUKLA rok legendu: Da me nije bilo izgubio bi SILNE HILJADE EVRA

(Espreso/Telegraf/J.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.