NAŠA PEVAČICA SVE ŠOKIRALA PRIZNANJEM! Otkrila koju životinju je DRESIRALA, da li je MOGUĆE OVO?
Dobrila Ivanovski Čabrić, Foto: Printscreen/ YouTube/ Grand Magazin Tv Grand

svi u neverici

NAŠA PEVAČICA SVE ŠOKIRALA PRIZNANJEM! Otkrila koju životinju je DRESIRALA, da li je MOGUĆE OVO?

Takmičarka "Nikad nije kasno" je gostujući u emisiji "Grand magazin" najpre otkrila koje životinje trenutno ima.

Objavljeno:

Dobrila Ivanovski Čabrić, najstarija učesnica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" iznenadila je priznanjem u emisiji da je dresirala ni manje ni više nego jednog petla.

Takmičarka "Nikad nije kasno" je gostujući u emisiji "Grand magazin" najpre otkrila koje životinje trenutno ima.

- Imam 4 mace, korisne su jer sad nemamo pacove. A imam i jednu pudlicu, malog Lakija koji ima 5 meseci – rekla je Dobrila a onda je šokirala priznajem:

Dobrila Ivanovski Čabrić, najstarija učesnica muzičkog takmičenja 'Nikad nije kasno'
Dobrila Ivanovski Čabrić, najstarija učesnica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" foto: Printscreen/ Vimeo / Grand Online

- Imala sam pilence koje su bacili moji u Đevđeliji. Odem slučajno da uzmem inekciju za psa kod veterinara i vidim bačeno pilence. Ja ga uzmem i od tog pislenceta postane divan petao. Ja sam ga tako dresirala da mi je bio na ramenu da kada sam plela na mašini on mi vuče konac. „Poljubi mamicu“, on uradi „cmok, cmok“. Kažem mu da ode kod kuca, a on zaista ode tamo gde su bili psi i širi krila. Mislim da su životinje neka ljudska reinkarnacija – ispričala je Dobrila u emisiji Grand magazin.

Još tokom učešća pokazala je neverovatnu snagu i volju za životom i pesmom, a danas ne voli kad joj neko kaže da je najstarija učesnica šoua veterana.

- Kad kažete najstarija, to nekako zvuči staro, a ja se ne osećam staro. Kod mene je izvor mladosti u duši, jer sam okružena mladima i niko ne oseća simptome starosti kod mene. Talas mladosti me nosi, svi me vole i od te ljubavi živim. Volim da putujem, volim događaje, dnevna iznenađenja i toga ima dosta, i onih loših i onih dobrih. Aktivna sam i svuda se rado odazivam - rekla je Dobrila i objasnila kako to za skoro 95 godina života je i dalje vitalna, puna energije i snage.

Dobrila Ivanovski Čabrić otkrila da je dresirala pevca
Dobrila Ivanovski Čabrić otkrila da je dresirala pevcafoto: Printscreen/ YouTube/ Grand Magazin Tv Grand

- Nema tajne, ali velika je stvar sama ishrana. Recimo, ja sam vegeterijanac, ne mogu meso da jedem. Vrlo retko pojedem neko parče, ali žvaćem ga kao hartiju. Uglavnom sam na voću, povrću, salatama i tako. Drugo, ne pijem, ne pušim, zapalim nekad u društvu, ali to izgleda vrlo loše kao kad piletu stavite cuclu. Meni to ne paše - istakla je Dobi i nastavila da objašnjava po čemu se razlikuje od svoje generacije:

- Burnim životom živim. Ne legnem nikad kao stari ljudi u 8 ili 9, ja legnem u 3 ujutru ili ne spavam do 5. Čitam ili gledam nešto na Internetu što me interesuje, pratim ove teške ratne događaje i stalno se mislim ‘Daj Bože da ne bude Treći svetski rat’. Korona nas je dosta opalila i ne bi trebalo čovek protiv čoveka da ide.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/GrandOnline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.