VELIKA TUGA! PREMINUO GLUMAC IZ SERIJE KOJU SMO OBOŽAVALI DEVEDESETIH
Foto: Profimedia

TRagedija

VELIKA TUGA! PREMINUO GLUMAC IZ SERIJE KOJU SMO OBOŽAVALI DEVEDESETIH

On je kratko bolovao, a nije poznato koji je zdravstveni problem tačno imao.

Objavljeno: 07:26h

Preminuo je glumac Andre Brauer, zvezda serija "Ubistvo: Život na ulicama" i "Bruklin 99".

Glumac Andre Brauer, kojeg smo gledali u hit krimi seriji devedesetih "Ubistvo: Život na ulicama", preminuo je u 62. godini. Brauer je kratko bolovao, a nije poznato koji je zdravstveni problem tačno imao.

Pamtićemo ga po ulozi detektiva Frenka Pembltona u seriji "Ubistvo: Život na ulicama", koja je pratila grupu detektiva u policijskoj stanici u Baltimoru i emitovana je od 1993. do 1999. godine. Za ovu ulogu ovenčan je Emi nagradom.

Proslavio se rolom vojnika u filmu "Glory", a gledali smo ga i u komediji "Bruklin 99", trileru "Iskonski strah", filmu Spajka Lija "Get on the bus" i SF filmu "Frekvencija".

"Ne mogu da verujem da si otišao. Čast je bila poznavati te, smejati se sa tobom i deliti divnih osam godina gledajući tvoj neponovljivi talenat. Boli, napustio si nas prerano. Naučio si me toliko toga i uvek ću ti biti zahvalan. Hvala ti na mudrosti, savetima, ljubaznosti i prijateljstvu. Pokazao si mi šta je život koji se živi kako treba", napisao je glumac Teri Kruz, sa kojiim je Brauer igrao u seriji "Bruklin 99".

Bonus video:

54:07

CENTRALNI DNEVNIK 12.12.2023

(Espreos/Mnodo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.