ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI O VODITELJKI SA HEPIJA! Rođaka joj je ova HOLIVUDSKA ZVEZDA, evo u KAKVIM SU ODNOSIMA
Jovana Grgurević, Foto: Happy tv printscreen

IZNENADIĆETE SE

ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI O VODITELJKI SA HEPIJA! Rođaka joj je ova HOLIVUDSKA ZVEZDA, evo u KAKVIM SU ODNOSIMA

O Jovaninom privatnom životu se malo zna, a ono što je javnosti dostupno jeste da je ona udata sa Dada, koji je IT inženjer i imaju ćerku Luciju.

Objavljeno: 12:24h

Jovana Grgurević je srpska voditeljka o kojoj se dosta bruji u poslednje vreme.

Naime, Jovana je urednica i voditeljka jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo", kao i emisije "Posle ručka" koja se emituje na Hepi televiziji.

O Jovaninom privatnom životu se malo zna, a ono što je javnosti dostupno jeste da je ona udata sa Dada, koji je IT inženjer i imaju ćerku Luciju.

Retko ko zna da su holivudska glumica Mila Jovović i Jovana odrasle zajedno, kao i da su dalje rođake, ali su im se putevi razdvojili kako su godine prolazile. Danas Mila i Jovana ne dele samo uspomene već i iskustvo koje su dobile kada su se ostvarile kao majke.

Podsetimo, Jovana je u jednom intervju za Espreso otkrila kako je raditi sa Milomirom Marićem.

- U raznim redakcijama na prethodnim poslovima našla sam se u situaciji da nemam koga da pitam za savet. Milomir Marić je kompleksna ličnost, jer pored njega konstantno učiš ne samo o novinarstvu, već i o istoriji, psihologiji, slikarstvu i sociologiji. Marić me retko savetuje i ja ga svaki put bezuslovno poslušam. Par puta me je pohvalio i to nikada meću zaboraviti - rekla je Jovana.

Mila Jovović je rođaka Jovani Grgurević
Mila Jovović je rođaka Jovani Grgurevićfoto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jovana je takođe oktirla da šta nikada ne bi uradila zbog popularnosti.

- Ispravila zube i počela dijetu. Inače se privatno retko šminkam i nosim cipele na štiklu. Smatram to maksimalnim kompromiso - rekla je Jovana.

Na pitanje da li bi nekada ušla u rijaliti, ona je odgovorila.

Svojevremeno sam gledala prve epizode “Velikog brata”. Takođe sam još pre angažovanja na Happy televiziji pogledala više puta “Parove” i odgledala sam otvaranje druge Zadruge. U početku nisam shvatila šta je tu zanimljivo, a šta važno. Mnogo kasnije shvatila da tu nekada ima više iskrenosti, nego u informativnom programu. Svakako ne bih ušla, jer je to stvar kućnog vaspitanja i ličnog doživljaja šta u javnosti želite da podelte sa drugima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.