KRAH BRAKA JOVANA MEMEDOVIĆA JE FRAPIRAO CELU SRBIJU, SVE SE TAJILO: Da li je moguće da su se ZBOG OVOGA RAZVELI?
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DA LI JE MOGUĆE?

KRAH BRAKA JOVANA MEMEDOVIĆA JE FRAPIRAO CELU SRBIJU, SVE SE TAJILO: Da li je moguće da su se ZBOG OVOGA RAZVELI?

To je bila jedina ispravna odluka u tom momentu

Objavljeno: 09:47h

Voditelj Jovan Memedović razveo se od prve supruge Mirjane 2014. godine, a malo ko zna zbog čega su stavili tačku na brak.

Tada su svi bili iznenađeni kada su čuli da su rešili da se rastanu, međutim, za voditelja i njegovu suprugu Mirjanu, to je bila jedina ispravna odluka u tom momentu.

Bivši supružnici i roditelji dvoje dece Maše i Uroša razišli su se bez grubih reči, te je i sam proces razvoda bio bezbolan, a svojevremeno su otkriveni su pravi razlozi razvoda.

Uvek se nekako pretpostavlja da je glavni razlog razvoda odsustvo ljubavi ili pak razgovora, možda prezasićenje. Međutim, kod Jovana i Mirjane dogodilo se potpuno nešto drugo.

Voditelj je tada zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće, zapravo najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući neverovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno kazao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Najveći deo slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

Jovan za medije nikada na tu temu njie želeo da govori, ipak nije ni krio da mu samački život u divljini prija.

- Ne želim da pričam o tome i ne bih voleo da išta objavljujete na tu temu - rekao je tada voditelj u jednom intervjuu za domaće medije.

Bonus video:

00:28

Jovan Memedović uzeo zmiju u ruke

(Espreso/Blic/Milica Milojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.