ZAŠTO SE ĆUTALO? Priji bilo NARUŠENO ZDRAVLJE: Kljukala se LEKOVIMA da ne bi SVE PROPALO, ovo su detalji
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DA LI JE MOGUĆE?

ZAŠTO SE ĆUTALO? Priji bilo NARUŠENO ZDRAVLJE: Kljukala se LEKOVIMA da ne bi SVE PROPALO, ovo su detalji

Odmah se obratila doktorima koji su joj prepisali lekove i infuzije, ali i naredili strogi odmor i mirovanje.

Objavljeno:

Aleksandra Prijović doživela je tešku dramu uoči pet koncerata koje je održala u Zagrebu.

Kako saznae Kurir, pevačica se nekoliko dana pre polazak za Hrvatsku ozbiljno razbolela, pa je skoro ostala bez glasa. Odmah se obratila doktorima koji su joj prepisali lekove i infuzije, ali i naredili strogi odmor i mirovanje.

- Aleksandra se preforsila u poslednje vreme i to se odrazilo na njen glas. Prvo je sama pokušala da se izleči, ali kad je videla da je "vrag odneo šalu" obratila se lekarima. Doktor joj je prepisao adekvatnu terapiju, a koliko je bilo ozbiljna situacija svedoči i to što joj je u kuću na Bežanijskoj kosi danima dolazila lekarska ekipa kako bi joj davali infuzije. Njoj je savetovano da bude na kućnom lečenju i da nikako ne ide na put i ne forsira glas u takvom stanju, kako se situacija ne bi dodatno iskomplikovala - priča izvor, pa nastavlja:

1 / 6 Foto: Pera/ATAImages

- Priji ta opcija nije ni pala na pamet. Sve je objasnila doktoru, ali on je i dalje bio izričit i rekao joj je da, ako odluči da peva, to radi na svoju odgovornost. Sve vreme boravka u Zagrebu, ona je bila pod terapijama i infuzijama. Posebno joj je bilo teško na probi uoči prvog koncerta. Tad se baš smorila jer je i sama bila svesna da to nije na nivou koji publika očekuje od nje. Čim se vratila u hotel, bila je opet priključena na infuziju. Danima ništa hladno nije okusila, pila je samo čajeve i tople napitke, kao i razne praškove za prvu pomoć kod prehlada i gripa. Mnogo je spavala, iz hotela skoro da uopšte nije izlazila, osim jednom sa bakom i dekom, kad su išli da vide gde su nekad živeli. Odlučila je da se ne forsira i da maksimalno štedi glas i na kraju je sve ispalo kako je zamislila - završava izvor za Kurir.

Čim su koncerti u zagrebačkoj Areni završeni, Prija se odmah uputila za Beograd. Tu je nastavila sa terapijama i kućnim lečenjem, kako bi se odmorila i pripremila pre dva nova koncerta koji je uskoro očekuju u Tuzli.

Podsetimo, i sama Aleksandra priznala je medijima da je bila primorana da primi infuziju kako bi izdražala poslednji, peti koncert u Zagrebu.

- Mislila sam da neću izdržati, ali jesam - rekla je tada Prija.

Nema sumnje da ovaj posao traži veliku žrtvu, ali da je Aleksandra postigla uspeh o kojem će se i te kako pričati je definitnivno dokaz da joj se trud isplatio.

Bonus video:

02:31

NEPRIJATNO SE OSEĆAM KADA MI PRIĐU FANOVI! Aleksandra Prijović otkrila: Krenu da plaču, ja se uspaničim, NIŠTA NE RAZUMEM

(Espreso/Kurir Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.