"VELIKA SE CENA PLAĆA" Snežana Đurišić se prisetila kako je bilo PRE MNOGO GODINA, ove DVE OSOBE su joj POMOGLE
Snežana Đurišić, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

iskreno

"VELIKA SE CENA PLAĆA" Snežana Đurišić se prisetila kako je bilo PRE MNOGO GODINA, ove DVE OSOBE su joj POMOGLE

Pevačica je govorila o mladim kolegama, ali i o tome kako je bilo kada je ona počinjala

Objavljeno:

Pevačica narodne muzike Snežana Đurišić progovorila je o svim aktuelnim temama i tom prilikom iznela i detalje iz privatnog života.

Naime, ona je govorila o žiriranju u popularnom muzičkom takmičenju ''Zvezde Granda'', novim nadama, ali i poteškoćama s kojima se susrela dok je gajila decu i gradila karijeru.

- Ja vodim računa da ih ne dovedem u situaciju da se loše osećaju, moraju da shvate da svi mi koji sedimo za onim stolom imamo iskustva i savete za njih. Treba da smatraju da su privilegovani. U vreme kad smo mi počinjali morao si sve da znaš, nije bilo nikog da ti kaže kako. Bilo je sve strože i moralo je baš da se radi i potrudi da se stane pored Lepe Lukić, Cuneta... Danas su oni u nezavidnoj situaciji jer odmah uđu na velika vrata i malo se pogube, teško im je da se nađu, zato smo mi tu da im pomognemo - kaže Snežana u "Premijeri Vikend Specijal" i otkriva koliko je njoj bilo teško da bude majka i gradi uspešnu muzičku karijeru.

- Velika se cena plaća, velika su odricanja, što bi moja majka rekla, ne može jare i pare. Kad se okreneš vidiš da su deca malo porasla. Jako je važno provesti s decom vreme na pravi način, a na našem poslu je malo teže jer nismo prisutni često. I pokojna svekrva i moja majka koja je još živa puno su mi pomogle oko odgajanja dece - poručuje pevačica i dodaje:

- Ja sam uvek zadovoljna, ne tražim od života nemoguće, samo da smo zdravi. U prethodnim godinama videli smo kako je kad niste zdravi. Bitno je da naučimo iz naših neuspeha - poručuje Snežana.

Bonus video:

01:00

SNEŽANA ĐURIŠIĆ OVU STVAR NE PODNOSI! Pevačica otkrila: Saša Popović priredio inovacije u novoj sezoni ZG, OKO OVOGA SE POTRUDIO

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.