ATMOSFERA ZA PAMEĆENJE U "PUSTI BRIGU"! Pesma, muzika, sjajni recepti i neverovatne priče i ove nedelje od 17h
Foto: PROMO

kurir televizija

ATMOSFERA ZA PAMEĆENJE U "PUSTI BRIGU"! Pesma, muzika, sjajni recepti i neverovatne priče i ove nedelje od 17h

Još jedna zanimljiva emisija

Objavljeno:

U ovonedeljnoj epizodi emsije "Pusti brigu" voditeljka Ljiljana Stanišić ugostila je Ivana Milinkovića, bivšeg pevača grupe Legende, pevača Slavišu Vujića, harmonikaša Gorana Todorovića, influenserku Marinu Spasojević, kao i mladog harmonikaša Dušana Mijailovića.

Ivan je ovom priikom otkrio kako se sprema pred koncert i ko će mu se pridružiti na bini 11. decembra. Evocirao je uspomene na svoje detinjstvo, a ispričao je i kakvo je bilo odrastanje u rodnoj Loznici i u kojim poslovima se danas opušta.

Pevač Slaviša Vujić došao je u pratnji kolege muzičara, harmonikaša Gorana Todorovića. Uveselili su nas hitovima "Crna Golubice" i "Ciganko mala", a Slaviša nam je otkrio i kako se slaže sa svojim sinovima, šta ih savetuje i kako oni reaguju na njih.

Pusti brigu
foto: PROMO

Ivan i Slaviša su pričali i o tome kako su se osećali dok su pevali u najtežim trenucima u životu, kao i mnoge druge detalje iz života. Influenserka Marina Spasojević odgovorila nam je zašto je važno da koristimo kozmetiku zdravog sastava, posebno dezodoranse bez aluminijuma, kao i kozmetiku za naše najmlađe. Od nje smo dobili i recept za zdravu masku za lice od sastojaka koje svi imamo u našoj kuhinji. Mlada nada, harmonikaš Dušan Mijailović odsvirao nam je dve numere koje su razveselile sve u studiju i otkrio da li mu prija popularnost na TikToku.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu emisije "Pusti brigu", očekuje vas sjajna zabava i odlična atmosfera!

Bonus video:

00:59

U JAPANU SAM NAUČIO ŠTA JE MEDICINA Doktor Perišić u Pusti brigu otkrio: Kad uđem u operacionu salu slušam Lista i Betovena

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.