JOŠ JEDNA PRELEPA SRPKINJA UHVATILA MILIJARDERA: Sada živi kao KRALJICA U ZLATU, a bila je ODBIJENA
Foto: Printscreen Instagram/marijazezlj

ima se može se

JOŠ JEDNA PRELEPA SRPKINJA UHVATILA MILIJARDERA: Sada živi kao KRALJICA U ZLATU, a bila je ODBIJENA

Ona je naslednika medijskog mogula upoznala je u Njujorku, a ovo je njihova priča

Objavljeno: 19:56h

Srpska manekenka Marija Žeželj (23) u vezi je sa sinom britanskog milijardera ser Dejvida Barklija, Alisterom Barklijem.

Ona je naslednika medijskog mogula upoznala je u Njujorku, gde živi od 2018. godine. Kako se navodi, manekenka je do naslednika imperije došla preko zajedničke drugarice, a ona je bila ta koja je prva prišla Alisteru.

- Mariji se Alister odmah svideo. Njih dvoje danas ne bi bili zajedno da ona nije načinila prvi korak. Upoznala ga je preko drugarice, takođe manekenke. Prva mu je prišla i pitala ga da odu na dejt. Šta više, pitala ga je dva puta. Prvo je odbio, što je ona razumela, da bi sledeći put bila direktnija. Rekla mu je: "Očigledno je da se sviđamo jedno drugom, zašto gubiti vreme? Stvarno mi se sviđaš" - pričao je izvor za domaće medije, prenosi Informer.

Uprkos zavidnoj karijeri, čini se da je lepa Srpkinja posao poslednjih godina stavila po strani, što se može zaključiti i po njenom Instagram profilu na kome je prati više od 600.000 ljudi. Fotografije koje objavljuje najčešće su sa putovanja, a neke od mondenskih destinacija na koje odlazi su Kan, Havaji, Bahami, italijanski Alpi...

U korist priče da Marija živi život na visokoj nozi, govore i fotke na raskošnim jahtama, u skupim automobilima, te sa luksuznim tašnama brenda Hermes koje se procenjuju na više desetina hiljada evra.

Marijin izabranik pre nekoliko godina našao se u središtu skandala nakon što je ser Fredrik objavio, a DailyMail preneo, video-zapis na kome Alister, navodno, postavlja prisluškivače u apartmanu njegovog strica, u pariškom hotelu "Ritz". Na snimku koji je objavljen, vidi se mladić kako rukuje uređajem za prisluškivanje.

Porodicu Barkli proslavila su braća blizanci ser Dejvid i ser Fredrik Barkli. "The Sunday Times", 2020. godine, procenio je njihovo bogatstvo na sedam milijardi funti. Prema pisanjima medija, njihova kompanija Pres Holdings poseduje časopise "Apolo" i "The Spectator", a poseduju i Telegraph Group Limited, matičnu kompaniju listova "The Daily Telegraph" i "The Sunday Telegraph".

1 / 4 Foto: printscreen/instagram/ALISTAIRBARCLAY

Žeželjeva ima 23 godine i jedan je od najangažovanijih srpskih modela u svetu. Pažnju svetske javnosti privukla je kada je postala zaštitno lice brenda šminke pevačice Rijane. Uspešna je i kao jutjuberka, ima preko 400.000 sledbenika na ovoj platfotmi, a 2017. godine snimila je i prvu pesmu na engleskom jeziku koja broji više od 20 miliona pregleda.

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

(Espreso/Informer/Milan Dimitrijević.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.