Opštenarodno veselje u emisiji „dIvan show“! Kod Gajića u gostima danas Ćana, Lepa i Joca
dIvan show, Foto: Kurir

emisija

Opštenarodno veselje u emisiji „dIvan show“! Kod Gajića u gostima danas Ćana, Lepa i Joca

I ovog vikenda je na kanalu Kurir televizije zagarantovana sjajna atmosfera, jer u studio Ivana Gajića stižu Ćana Mitrović, Lepa Đorđević i Joca Stefanović.

Objavljeno:

dIvan show“ će ponovo opravdati svoj naziv jer vas očekuju skoro dva sata zanimljivog programa, ali i odlične muzike. Autoru i voditelju emisije gosti su ispunjavali razne muzičke želje, a u raznim izazovima pre koje ih je stavio Ivan sjajno su se snašli. Bilo je tu i raznih priznanja, otkrivanja interesantnih priča i smeha.

U drugom segmentu emisije gostima i domaćinu emisije priključila se i urednica Espreso portala Milica Stanimirović, koja je otkrila šta gledaoce najviše interesuje o gostima na sajtovima, i šta istražuju. Maša Kostić nastavlja i ove nedelje da poznate ličnosti stavlja na slatke muke u rubrici „Mašin izazov“, pa je tako i ove subote smislila jako kreativan zadatak za jednu popularnu pevačicu. Kreatorka Marija Vitez u svom modnom kutku proglasila je pogodak i promašaj nedelje u odevanjima kod javnih ličnosti, a podelila je i jako bitne savete u odevanju.

Dobra zabava i sjajna atmosfera očekuju vas na Kurir televiziji danas od 15 časova u emisiji "dIvan show"! Ne propustite!

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.