PRVU ŽENU JE UPOZNAO U STRIPTIZ BARU!? Onda je zaveo našu glumicu koja živi u HOLIVUDU na visokoj nozi, evo DETALJA
Goran Bregović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

KO BI REKAO?

PRVU ŽENU JE UPOZNAO U STRIPTIZ BARU!? Onda je zaveo našu glumicu koja živi u HOLIVUDU na visokoj nozi, evo DETALJA

Goran Bregović iza sebe ima dug i interesantan ljubavni život koji je stalno podizao veliku prašinu u javnosti

Objavljeno:

Ljubavni život Gorana Bregovića uvek je intrigrirao javnost, ali jedna od omiljenih gradskih priča je da je prvu suprugu Jasminku upoznao u striptiz baru. On je sa ovom fatalnom lepoticom, koja danas živi u Australji dobio prvu ćerku Željku. Postao je otac u ranim dvadesetim godinama, ali ga je karijera naterala da često bude daleko od kuće.

Bregović nikada u javnosti nije govorio o ženama sa kojima je bio, ali je većina njih davala izjave koje su bile šture ali su potvrđivale njihove odnose. Tako je javnost intrigrirala priča o njegovoj ljubavi sa glumicom Majom Sabljić, u to vreme jednom od najlepših na ekranima kojoj su muškarci padali pod noge. Njena lepota i šarm nisu ostavili ravnodušnim ni Bregu.

Ona je tada imala 19 godina i kroz osmeh je priznala da ju je Bregović na snimanju filma "Lične stvari", ostavio bez daha. Paparacima su tada Majine komšije, iz Novog Sada, otkrile da ga često viđaju u blizini njene zgrade ali zajednička fotografija nikada nije isplivala.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja je od 1993. u Americi, a pričalo se da u Los Anđelesu živi na visokoj nozi i da stanuje na Bulevaru sumraka, između Holivuda i Beverli Hilsa. Bila je u braku sa američkim biznismenom srpskog porekla Đorđem Zečevićem sve do njegove smrti, 2012. godine. Maja zatim dolazi u Srbiju, pa je tako jednom prilikom rekla kako glumci u Holivudu žive u zatvorenom krugu i da su se ona i pokojni suprug družili sa Dan Tanom. Upravo zbog tog prijateljstva, upoznali su mnoge holivudske zvezde. Majina lepota i posle toliko godina nije izbledela, harizma i osmeh kojima je plenila dok je bila u Srbiji ostali su netaknuti, godine joj taj šarm nisu mogle izbrisati.

Maja i danas živi na relaciji Beograd - Los Anđeles, a svoj jubilarni 60. rođendan proslavila je u srpskoj prestonici sa prijateljima sa kojima održava kontakt. Oni koji su upućeni u njen život kažu da je posvećena duhovnom radu na sebi i nadogradnji svoje ličnosti.

Podsetimo, nedavno smo pisali o supruzi Gorana Bregovića, više o tome možete pročitati OVDE.

Bonus video:

00:20

Goran Bregović otkriva kako se oseća nakon pada

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.