DA LI JE OVO UPUTILA 13 GODINA STARIJEM BIVŠEM MUŽU? "CRKNITE OBOJE, GONITE SE OD MENE", ŠOKIRANA nacija zbog Ele
Foto: Instagram printscreen/charles_pearce

DA LI JE MOGUĆE?

DA LI JE OVO UPUTILA 13 GODINA STARIJEM BIVŠEM MUŽU? "CRKNITE OBOJE, GONITE SE OD MENE", ŠOKIRANA nacija zbog Ele

Čarls Pirs, britanski biznismen, odlučio je da tuži svoju suprugu, pevačicu Elu Dvornik, a onda je ona napravila šok potez

Objavljeno:

Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, Ela Dvornik i njen 13 godina stariji suprug, Čarls Pirs, nakon što su podneli papire za razvod braka, međusobno su se prijavili za više prekršaja i dela za koja se pre sudom vode postupci.

Nedavno je Ela izbacila tizer za novu pesmu, čiji stihovi su izazvali dosta pažnje, s obzirom na to da mnogi smatraju da se odnose upravo na Čarlsa.

- Još je ukus na usnama od svih tvojih go**na koje sam gutala jer sam verovala da još volim te, volim te, 'ajde goni se, goni se ti i ta tvoja ku**a, ne želim da znam za vas dvoje. Crknite, odje**te. Ja znam da si ti sve što ja ne trebam. Idem van jer ulice, jer ulice, ulice zovu me - stihovi su pesme koju bi Ela trebalo da objavi uskoro, prenosi Republika.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/charles_pearce

Inače, Čarls Pirs, britanski biznismen, odlučio je da tuži svoju suprugu, pevačicu Elu Dvornik, zbog kuće u Balama, prenose hrvatski mediji. Prema tamošnjim papirima, Ela je jedini vlasnik kuće u Balama.

- Beleži se spor radi utvrđenja i podele bračne imovine, koji se vodi između tužitelja Pirsa Patrika Čarlsa Pirlesa i tužene Dvornik-Pirs Ele - glasi beleška iz jula ove godine, prenosi "Index.hr".

Bonus video:

00:24

ELA DVORNIK SKINULA SALO I POHVALILA SE RAVNIM STOMAKOM! Zamrzla masne naslage i čudnim tretmanom sad je SEKSI MAMA VIDEO

(Espreso/Republika/P.R)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.