VANVREMENSKA LEPOTICA KOJA DIŽE PRITISAK NIKAD JAČA: Jedna promena će vas ZAKUCATI za EKRANE, kako je samo DOBRA
Foto: printscreen/instagram/ _milica_ristic

SVAKA ČAST

VANVREMENSKA LEPOTICA KOJA DIŽE PRITISAK NIKAD JAČA: Jedna promena će vas ZAKUCATI za EKRANE, kako je samo DOBRA

Ovog puta osmelila se na malo veću promenu.

Objavljeno: 07:20h

Crna kosa zaštitni je znak Milice Rađen, a atraktivna pevačica i žena Nikole Rađena obožava da eksperimentiše, da isprobava različite stilove i načine feniranja. Ovog puta osmelila se na malo veću promenu.

Šišanje šiški velika je odluka za svaku ženu, jer su relativno teške za održavanje i zahtevaju konstantnu negu.

Vetar može da ispomera vlas koju ste sa velikom pažnjom fenirali i stilizovali tog jutra, a kad krenu da rastu jednostavno morate da izdvojite vreme za frizera. Ima i dama koje uzmu stvar u svoje ruke, tačnije makaze, i u "kućnoj varijanti" skrate sebi šiške, ali rezultatima retko koja bude baš zadovoljna.

Zavesa šiške su pravi hit
Zavesa šiške su pravi hitfoto: Printscreen Instagram/_milica_radjen

Pored svih muka koje šiške pričinjavaju ženama, poslednji trend u sečenju prednjih pramenova su takozvane zavesa šiške koje su zaludele ceo svet. Na ovakav stil odlučila se i Milica Rađen.

Zavesa šiške obično su kraće u sredini sa dužim pramenovima sa strane koje tako ističu vaše lice i oči, prelepo vam uokvirujući lice. Odlično stoje svakome i odgovaraju svakom tipu ali i dužini kose.

Naglašavaju jagodične kosti, sjajno uokviruju lice, lako sakrivaju moguće nesavršenosti linije kose i čine da osoba izgleda mlađe.

1 / 7 Foto: Instagram Printscreen

Ne postoji mnogo prostora da se dodatnim šišanjem popravi greška, tako da većina žena koje imaju ovu nesreću moraju ili da ošišaju šiške još kraće, ili da čekaju da im kosa poraste. Ali u slučaju Milice Rađen, frizer je ipak znao šta radi, a mnogi komentarišu da nikada bolje nije izgledala.

Bonus video:

00:06

Nikola Rađen uručuje zahvalnicu ministru Đorđu Milićeviću

(Espreso/Hello/Sanja Dojkić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.