DARKO LAZIĆ DAO BRDO LOVE NA STAN I AUTO: Pukao celo BOGATSTVO na nekretninu u ovom gradu, SRBI SANJAJU TAKVO NEŠTO
Darko Lazić, Foto: Petar Aleksić

IMA SE MOŽE SE

DARKO LAZIĆ DAO BRDO LOVE NA STAN I AUTO: Pukao celo BOGATSTVO na nekretninu u ovom gradu, SRBI SANJAJU TAKVO NEŠTO

Darko i Katarina Lazić su pazarili stan u Novom Sadu

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić najzad je pazario stan u Novom Sadu, gde planira da se skući sa suprugom Katarinom, a na njega je pukao blizu 200.000 evra, prenose domaći mediji.

Darko je navodno više od tri godine traži nekretninu u ovom gradu jer je često zbog raznih obaveza u Novom Sadu, a kako se Katarina i on već navikli jer tu žive dugo pod rentom, sad su konačno vlasnici nekretnine. Lazić se, pored stana, častio i novim kolima marke BMW, koji košta 100.000 evra.

- Darko i Kaća su se konačno skućili u Novom Sadu, ali izbegavaju da pričaju o tome. Dali su oko 200.000 evra na prostran stan, cena je malo manja, ali ispada ovoliko jer mnogo toga tek treba da se doradi i sredi. Veći deo nameštaja su već ubacili, tu je i bela tehnika i ostale dekoracije, ali planiraju da menjaju pločice u tri sobe, pa tu idu dodatni troškovi - priča za medije izvor blizak pevaču i dodaje da je Darko preko drugara došao i do auta koji mu se duže vreme sviđa:

1 / 4 Foto: Petar Aleksić

- Darko je hteo još jedan pored onog koji ima u mint boji. Tu je potrošio još 100.000 evra, ali nije otišao u minus. Samo su obrnuli novac koji su dobili za svadbu, tako da su uradili pravu stvar! Darko se konačno skućio i smirio, to svi kažu, a ima dosta prijatelja.

Tim povodom se oglasio i pevač, ali nije hteo previše da priča o sumama.

- Dobro ste obavešteni, ali ne mogu da još da pričam gde je stan. Ja već dugo planiram da kupim nekretninu u Novom Sadu jer mi ovaj grad mnogo prija. Još kad sam bio s bivšom, znate na koju mislim, hteo sam ovde da se skućim. Mnogo je mirniji grad u odnosu na Beograd, tako da mi baš prija klima. Kolima za pet minuta stignem gde god treba, a Kaća već ima svoje poslove ovde, tako da smo sve uklopili - kaže Darko i dodaje:

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- O sumama ne bih da pričam, ali svi znaju kako se kreću cene. Doskora smo živeli privatno, a sad sam konačno odrešio kesu i pazario nešto što mi treba. Automobile volim, to svi znaju, tako da sam se i tako malo častio. Sad još samo da dođu deca i sve je na svom mestu!

Bonus video:

06:01

Darko Lazić -konačno se osećam kao oženjen čovek

(Espreso/Republika/Dušan Luković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.