OSIM ŠTO PLENE LEPOTOM, POKAZALE I UMEĆE U KUHINJI! Majka i snajka oduševile specijalitetima u polufinalu
Foto: kurir

Ne kuva često

OSIM ŠTO PLENE LEPOTOM, POKAZALE I UMEĆE U KUHINJI! Majka i snajka oduševile specijalitetima u polufinalu

Specijalitete u današnjoj polufinalnoj epizodi pripremaće porodica Vesović.

Objavljeno:

Majka Jasmina radi u direkciji pošte kao saradnik. Kada ima slobodno vreme, koristi ga za sportske aktivnosti, najčešće za trening i vožnju rolera. Veoma je okrenuta porodici i kada joj obaveze dozvole voli da provodi vreme s najbližima. Ne kuva često, ali se snalazi u kuhinji.

Najviše voli da jede mađarski gulaš, kao i jela italijanske i domaće kuhinje. Snajka Viktorija studira modni dizajn i bavi se modelingom. Hobi su joj slikarstvo, crtanje modnih skica, pravljenje nakita i mnoge druge kreativne aktivnosti. Povremeno kuva, ali priznaje da nije ekspert. Najdraža jela su joj giros, takosi, salate, suši i šejkovi. Bogdan već neko vreme radi u jednoj inostranoj kompaniji. Slobodno vreme provodi u teretani i na fudbalu s prijateljima. Nije vešt u kuhinji, a naviše voli da jede picu i gulaš.

1 / 3 Foto: kurir

Majka i snajka osim što plene lepotom, još jednom su pokazale izvrsna kulinarska umeća. A šta je to porodica Vesović danas pripremala i kakve je ocene dobila - saznajte od 18 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.