ESPRESO DOŠAO DO FOTKE O KOJOJ ĆE BRUJATI SRBIJA! Samo pogledajte šta Prijina MAJKA Borka nosi na GRUDIMA , HIT
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

EKSKLUZIVNO

ESPRESO DOŠAO DO FOTKE O KOJOJ ĆE BRUJATI SRBIJA! Samo pogledajte šta Prijina MAJKA Borka nosi na GRUDIMA , HIT

Fotografija je nastala pre par godina, a naša arhiva je puna dragulja

Objavljeno:

Svi znamo da je majka uspešne i talentovane pevačice Aleksandre Prijović velika podrška svojoj ćerki, kao i da ne propušta nijedan njen nastup. Isto tako smo čuli i od Aleksandre da je njena majka izgubila posao tokom takmičenja "Zvezde Granda" jer je Aleksandru vozila na snimanja.

Pre Filipa Živojinovića pevačica Aleksandra Prijović je bila u vezi sa Ljubom Perićicom. Njih dvoje su jedno vreme i živeli zajedno i bili su velika podrška jedno drugom.

I ne samo što su se međusobno podržavali, već je Prijina mama Borka Mihajlović takođe podržavala tu vezu i čak je javno pružala podršku Perućici.

Veza koju su svi podržavali
Veza koju su svi podržavalifoto: Damir Dervišagić

Kako? Pa, baš u takmičenju "Zvezde Granda"!

Perućica je došao do finala u sezoni u kojoj je pobedio Mirza Selimović. Borka je tada bila u publici kao podrška svog potencijalnog zeta.

Čak je i nosila majicu na kojoj je fotografija Ljube Perućice uz natpis "Sa Ljubom do pobede!". Mi tu fotografiju posedujemo, te vam je ostavljamo da je pogledate.

1 / 5 Foto: Espreso

Da podsetimo da je Perućica u finalu "Zvezda Granda" bio 2014. godine, dok je Prija došla do finala u sezoni u kojoj je pobedio Amar Jašarspahić. Aleksandra je pre Perućice imala kratku romansu sa Amarom.

Bili su jedno drugom velika podrška
Bili su jedno drugom velika podrškafoto: Foto/Kurir

Posećamo da je Aleksandra sada u braku sa Filipom Živojinovićem i da sa njim ima sina Aleksandra, dok je Ljuba u braku sa bivšom voditeljkom Katarinom Kolozeus. Katarina se nedavno porodila i rodila je sina, kome su Ljuba i ona dali ime Aleksej.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.