SNIMAK IZ KREVETA BUDI MAŠTU! Folker pokazao sa kim deli POSTELJINU u HLADNIM NOĆIMA, ne bi ni USTAJAO, vrela KRV
Foto: Printscreen/Instagram/darkolazicofficial

ljubav

SNIMAK IZ KREVETA BUDI MAŠTU! Folker pokazao sa kim deli POSTELJINU u HLADNIM NOĆIMA, ne bi ni USTAJAO, vrela KRV

Pevač je više puta istakao da je Kaća njegova najveća ljubav, a delima to, kao što možemo videti i pokazuje.

Objavljeno: 08:27h

Pevač Darko Lazić nedavno se oženio svojom izabranicom Katarinom.

Katarina i Darko su se upoznali još 2009. godine, kada su se prvi put i zaljubili jedno u drugo. Iako su oboje bili u vezama i brakovima, posle 14 godina su rešili da svoju ljubav podignu na viši nivo, te su tako, 8. decembra 2022. izgovorili sudbonosno "da".

Katarina i Darko su se zavetovali na večnu ljubav u Crkvi u Brestaču.

Ne kriju koliko se vole, pa često znaju da obraduju svoje pratioce fotografijom ili videom.

Tako je Darko sada podelio video na kojem mazi Katarinu dok spava. Atmosfera je bila krajnje romantična, jer je sve u crvenom tonu, a u pozadini je umirujuća muzika.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/darkolazicofficial

Pevač je više puta istakao da je Kaća njegova najveća ljubav, a delima to, kao što možemo videti i pokazuje.

Ono što je zanimljivo je da Lazić nije prekidao kontakt s Kaćom, čak i kada je bio sa drugim ženama.

- Katarina i ja se poznajemo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas. U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života - priča Darko i nastavlja:

- Imam dvoje dece iz svojih veza s bivšim ženama i to je lepo. Deca su najlepša stvar i nikad ne bih poništio sve ono iz prošlosti iako sa ženama nije uspelo. Moj život je takav kakav je, sad imam 31 godinu i imam potrebu da se konačno smirim.

 Lazić nije prekidao kontakt s Kaćom, čak i kada je bio sa drugim ženama.
Lazić nije prekidao kontakt s Kaćom, čak i kada je bio sa drugim ženama.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lazić tvrdi da tek sada oseća iskrenu zaljubljenost prema ženi i da su mu se sve prethodne veze dešavale u periodu kad nije bio spreman da se posveti na pravi način.

- Prvi put se osećam da sam stvarno zaljubljen. Ranije sam samo mislio da je tako, ali sam zapravo bio nezreo i nisam to shvatao na pravi način. Boli me uvo kako će bivše da protumače ovo što sam rekao. O njima sve najlepše. Tako je, kako je i neću da se foliram, a njima se izvinjavam. Kad čovek oseti pravu ljubav, nikome se ne pravda. Kaća je starija od mene, nema niko od nas više vremena za greške. Mene briga i za to da li moji kod kuće prihvataju Kaću. Ne žive oni s njom nego ja, ali, iskren da budem, i oni je svi vole. Poznaju je isto koliko i ja i svi su nam vetar u leđa - rekao je pevač za "Republiku".

Lazić tvrdi da tek sada oseća iskrenu zaljubljenost prema ženi
Lazić tvrdi da tek sada oseća iskrenu zaljubljenost prema ženifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako sebe smatra dobrom osobom, Lazić je nedavno iskreno priznao za "Grand" da mu je trebalo nekoliko godina da shvati šta su mu prioriteti u životu:

- Mislim da sam sada dostigao neke godine u kojima sam našao svoj pravi put i svoju pravu ljubav. Našao sam osobu sa kojom se razumem, sa kojom mogu da ćutim i pre svega da budem potpuno iskren i otvoren. Mi ljudi mnogo grešimo što nekada odlučimo da sakrijemo i prećutimo neke svari, a iskrenost u braku i vezi je najbitnija stvar. Jedino tada ta osoba može da te razume i podrži. Ako te neko stvarno voli neće mu smetati što si u problemima ili dugovima, već će da te podrži i da ti pomogne da se izvučeš iz toga.

Bonus video:

01:31

NE TREBA OČEKIVATI DA ĆE KURTI DOZVOLITI SRBIMA DA GLASAJU Darko Obradović nema dilemu: Nema prepreke, osim samovolje Prištine!

(Espreso / Telegraf / M.K)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.