ŽENE SU POLUDELE ZA OVIM MACANOM: Glumi u seriji "Poziv" a narod ga OBOŽAVA, evo ko je MUŠKARAC O KOJEM SANJAJU!
Nikola Glišić, Foto: Printscreen/RTS

BRUTALAN JE!

ŽENE SU POLUDELE ZA OVIM MACANOM: Glumi u seriji "Poziv" a narod ga OBOŽAVA, evo ko je MUŠKARAC O KOJEM SANJAJU!

Još malo je ostalo do kraja ove legendarne serije koja je jako brzo osvojila velike simpatije publike!

Objavljeno: 18:36h

Od ukupno osam epizoda serije "Poziv" dosad je prikazano šest. Ostalo je još dve epizode i mnogo je spekulacija na društvenim mrežama kako bi kraj ove serije mogao da izgleda.

Mnogo je pozitivnih reakcija zbog toga kako se legendarna Mirjana Joković snašla u ulozi bivše inspektorke Anice Reljić, ali i neki mladi glumci su privukli veliku pažnju. Čak i oni koji glume negativce.

Neko ko je sigurno privukao pažnju je definitivno Nikola Glišić, koji glumi radnika " "podzemlju". Njegov nadimak u seriji je Saja. Nekada upravo negativci privuku veću pažnju nego pozitivci. A sve je više komentara na društvenim mrežama da je upravo Glišić najbolji frajer u seriji.

Nisam znala da je Nikola ovako dobar frajer - jedan je od mnogobrojnih komentara na račun ovog glumca.

Da li su kostimi u kojima glumi, opasne situacije, pa čak i ljubavne scene koje je glumio sa Anom Franić (u seriji Una Radivojević) doprinele da ulogom Saja izazove mnogobrojne reakcije, ali u svakom slučaju nema sumnje da je njegova uloga među onima koje su obeležile pomenutu seriju.

1 / 2 Foto: Printscreen/RTS

Podsetimo, nedavno smo pisali o devojčici koja je zaludela publiku serije "Poziv", Mirjani Joković, više o tome pročitajte OVDE.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/M. V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.