ZATEKLA GA KAKO SE TRESE, POČEO I DA KRVARI! Muž Nade Topčagić u teškom stanju prebačen u BOLNICU! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

danima mu bilo loše

ZATEKLA GA KAKO SE TRESE, POČEO I DA KRVARI! Muž Nade Topčagić u teškom stanju prebačen u BOLNICU! (FOTO)

Zlatko je kosio travu u našoj vikendici u Banovcima u subotu, a na Uskrs, kada smo se vratili kući, igrali smo se s unukom i sve je bilo u najboljem redu - počinje Nada potresnu priču
Objavljeno:

Nada Topčagić poslednjih dana preživljava pravu dramu jer je njen muž Zlatko Đorđević u teškom stanju prebačen u bolnicu, piše "Kurir".

On je primljen u utorak na odeljenje za plućne bolesti u Kliničkom centru u Beogradu, a kako kaže, još ne znaju šta je sa Zlatkom jer iščekuju rezultate.

- Zlatko je kosio travu u našoj vikendici u Banovcima u subotu, a na Uskrs, kada smo se vratili kući, igrali smo se s unukom i sve je bilo u najboljem redu. Nakon što smo ispratili goste, ja sam otišla na kafu u komšiluk i kad sam se vratila kući, on se tresao od groznice. To je bilo stravično! Čovek od dva metra bukvalno kopni! To nisam videla u životu - kaže vidno preplašena Nada i dodaje da u početnu ni sama nije znala kako da mu pomogne.

foto: Dragana Udovičić

- Bili smo sami u kući i baš sam se uplašila. Imao je temperaturu 40 i to je trajalo nekoliko dana. Onda je krenula da mu ide i krv iz nosa i tada sam se istraumirala. Zlatko se tada zatvorio u spavaću sobu i čula sam ga kako priča sa našim prijateljem, doktorom Savićem, koji je neurohirurg. Tada su mi se noge odsekle jer znam da on nikad u životu nije išao kod lekara - priča pevačica, koja planira da suprugu uvede restriktivne mere.

Prema njenim rečima, vodio je nezdrav život kojem ona konačno želi da stane na kraj.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.