MIODRAG RADONJIĆ ČEKA DRUGO DETE: Glumac otkrio i POL BEBE, objavio je PRELEPE VESTI!
Miodrag Radonjić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ČESTITKE!

MIODRAG RADONJIĆ ČEKA DRUGO DETE: Glumac otkrio i POL BEBE, objavio je PRELEPE VESTI!

Glumac Miodrag Radonjić čeka drugo dete sa svojom suprugom Milicom

Objavljeno: 22:53h

Miodrag Radonjić će krajem februara sledeće godine po drugi put postati otac, ekskluzivno saznaje Kurir.

On i njegova supruga Milica Mikić, s kojom ima sina Savu i ovaj put postaće roditelji dečaka.

Njegov kolega i prijatelj Miloš Biković u ovoj ulozi ostvariće se prvi put. Njegova izabranica Ivana Malić krajem decembra trebalo bi da rodi sina. Dakle, i jedan i drugi glumac su maestralni na daskama koje život znače, kao i na filmu i u seriji, a i na privatnom polju im cvetaju ruže. Iako u javnosti ne pričaju o privatnom životu, Biković i Radonjić su napravili presedan:

- Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo zasad, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo kontaktirati s vama - izjavio je Biković nakon što je Kurir saznao da će postati otac.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

S druge strane, Miodrag ne krije koliko ga je sin promenio. - Dar novog života je najvažnija i najlepša stvar koju čovek može imati, hvala svima na lepim željama. Veoma se radujemo novim avanturama i lepim trenucima koji nas očekuju. Ipak, Milica i ja bismo voleli da ova tema ostane naša porodična stvar, pa nadalje neću to javno komentarisati.

Biković i njegova izabranica su kompletno spremni da dočekaju prinovu. On je prošle zime snimio reklamu za poznati salon nameštaja i dogovorio se o saradnji na kompenzaciju. Zajedno sa suprugom odabrao je komade, koji treba da stignu u njihov dom, u kom uveliko žive zajedno.

Bonus video:

00:09

Espreso na festivalu Street Food u Berlinu

(Espreso/Kurir/Lj Stanišić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.