MARIJA KULIĆ SE HITNO OGLASILA ZA ESPRESO: Otkrila planove za Miljanino LEČENJE u RUSKOJ KLINICI! Da li je moguće?
Marija Kulić, Foto: Nemanja Nikolić

ovo niko nije znao!

MARIJA KULIĆ SE HITNO OGLASILA ZA ESPRESO: Otkrila planove za Miljanino LEČENJE u RUSKOJ KLINICI! Da li je moguće?

Marija Kulić se oglasila za Espreso i otkrila detalje iz prošlosti koje apsolutno niko nie znao, a onda je prokomentarisala aktuelna dešavanja bez dlake na jeziku

Objavljeno: 19:11h

Bivša rijaliti učesnica i majka Miljane Kulić, Marija Kulić oglasila se za Espreso nakon emotivinog priznanja Nenada Macanovića Bebice da još uvek voli Miljanu kao osobu, kao i da mu je žao zbog svega što joj se dešava. Naime, Bebica je tokom emisije "Nominacije" iskreno porogovorio i Miljani, te kroz suze priznao da mu je krivo što se Lazar Čolić Zola za*ebava sa njom. Ekipa portala Espreso pozvala je Mariju, kako bi nam otkrila kako ona gleda na Nenadaovo izlaganje.

Marija je kao i uvek bila bez dlake na jeziku
Marija je kao i uvek bila bez dlake na jezikufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ni jednog, ni drugog prevaranta neću da vidim, ni da čujem. Čekam da se završi ovo i da ode i tamo, u tu Rusku bolnicu da vidim da li bi joj i to pomoglo, kada već do sada nije ništa. Niti sluša psihijatre, niti ljude koji je vole, niti nas. Uopšte mi se ne sviđa kako rezonuje njenu situaciju i kako se ophodi prema prevarantima i uopšte prema svima tamo koji su joj do sada naneli zla. Oduvek je tako bilo da ona za druge zna, a za sebe ne, što bi u praksi treba biti drugačije. Zbog njene totalne pogubljenosti mislim da joj treba jedan ozbiljan tretman u toj ruskoj bolnici. Neću da budem skeptična, ali opet mislim da je sve do nje. Ako neko želi sebi dobro i misli na sebe, prvenstveno, onda mu nije potrebna ničija pomoc. Za razliku od drugih, a po gotovo, od balvana i skraćenog koji unapred smišljaju scene i postupke u rijalitiju, ona tamo živi stvaran život. Na žalost, ali, sama to izabere. Dugo godina za redom je tamo. Kada izađe nema društva jer je mnogo godina prošlo i svako je svojim putem. Ona je izabrala sebi put, tj. mesto gde se niti živi kako treba, niti pronalaze ljubavi, niti drugarstva. Sve radi pogrešno. Ja sam se živa pojela sto je ušla ove sezone, ali nisam očekivala ovoliku njenu nestabilnost iz razloga što je pre toga rekla da apsolutno ne brinem, da je niko neće zanimati, da je shvatila da je niti jedan želi i voli i da ce ovog puta zaista biti sama i da će se potruditi da pokaže sebe onakvom kakva je u spoljnom svetu. Pojeo je taj prostor. Mislim da je rijaliti koban za nju, jer sve sto je obećala, radi suprotno. Sta više može neko da joj uradi da ne bi postajao za nju. Strašne stvari su njoj rađene u dogovoru sa drugima, mentorima, kovali se planovi za nju i sve to zna i ponovo srlja. Tužna sam mnogo zbog njenog stanja, a davala sve od sebe da ne ode tamo. Odvela je na drugi kontinent dok to počne i da shvati da joj samo porodica misli dobro - rekla je Marija, a onda dodala, da Macanović igra rijaliti, kao i da je veza njegova i Teodorina veza laž:

Kulićeva tvrdi da Bebici nije stalo ni do Teodore ni do Miljane
Kulićeva tvrdi da Bebici nije stalo ni do Teodore ni do Miljanefoto: Nemanja Nikolić

- Skraćeni je celo leto smišljao planove kako da uđe, kako da se ugleda na Zolu, da postane igrač, da bude do kraja, pri tom, zanimljiv produkciji i na kraju zaradi novac. Nije njemu stalo ni do Miljane, niti do Teodore, nego samo do para. Niti je Teodori do njega. Igraju ljudi rijaliti da bi bili u temi i tako sedeli do kraja. Takav, apsolutno isti je i balvan iz Dervente. Jedino znam da ovde neće prigvirati ni jedan. Srkaćeni nam je postao stranac koji kao da nikada nije bio ovde. Teški prevaranti obojica - rekla je Miljanina majka. Nenad Macanović je tokom svog izlaganja istakao da je on sve odlučivao i Miljaninoj operaciji, dok Marija kaže da to nije istina kao i da su jedino ona i Milica Mitrović bile te koje su sve znale oko Miljanine opracije. - Još smrdlja skraćeni kaže da je on odlučio za Miljaninu operaciju. Bože me sačuvaj. Lekare nije zanimalo ni ko je on, niti sta će tamo. O svemu su se dogovarali isključivo sa mnom i Velikom šeficom. Njemu su zabranili i posetu njoj, kakav momak u toj situaciji. Samo sam ja bila u Nišu sa njom u sobi i sestra koja je dežurala u zavisnosti od smene. Ja je nisam samu ostavljala i kada je bilo kasno da se čeka helihopter, ja sam rekla doktoru da se nema vremena i da uđu odmah u salu. To sam se dogovorila sa Milicom. Jedino sam njemu rekla da komunicira sa Milicom porukama jer sam ja morala sa lekarima. Molila sam doktora da dođe, još jedan hirurg najiskusniji, da prisustvuje operaciji što je i učinjeno, čovek je za 15 minuta došao od kuce i rekao da je odmah uvode u salu i pripremaju za operaciju. Kasnije, zbog pogoršanja stanja, ponovo sa Milicom dogovorim da predje u Beograd- rekla je Marija, pa dodala:

Marija ističe da joj je Milica Mitrović bila velika podrška
Marija ističe da joj je Milica Mitrović bila velika podrškafoto: Nemanja Nikolić

- Razmisljala sam i o tome sto smo mu bili zahvalni za taj period u kom nam se našao, vozio, razvozio, ali svako bi da je u toj kući u takvim momentima. Tako da je sve usrao pljuvajući nas bez ikakvog razloga, tj. da bi bio dobar za rijaliti. I krava da mleko, pa šutne i prosipa ga. Tako i on. - završila je Marija za Espreso.

Bonus video:

03:40

Miljana Kulić - Ja sam najlepša na svetu

(Esperso/Ivana Radivojević/Nikola Stanušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.