"MOJA JOVANA NIJE KAO OVE ISKOMPLEKSIRANE BUDALE ŽENE POZNATIH" Maca o odrastanju, snovima, predstavi, deci i braku
Dragan Marinković Maca, Foto: Kurir

NIJE SVE TAKO CRNO

"MOJA JOVANA NIJE KAO OVE ISKOMPLEKSIRANE BUDALE ŽENE POZNATIH" Maca o odrastanju, snovima, predstavi, deci i braku

Nije sve tako crno - emisija na Kurir TV

Objavljeno:

Najuticajniji portal na Balkanu predstavlja svoj novi projekat - format koji će flertovati sa granicom ispovesti, novinarskog intervjua i podkasta.

Svaka emisija će biti nedeljna doza optimizma za svoje gledaoce i pružaće pozitivnu energiju i volju za boljem sutra.

U drugoj epizodi Kurirovog podskasta gostuje Dragan Marinković Maca, glumac i šoumen koji će sa autorom i voditeljem Jovanom Matić Đokić govoriti o odrastanju, borbi za svetlo pod suncem u glumačkom svetu, deci, braku sa Jovanom, ali i omladini koja je tek na početku svog puta.

Dragan Marinković Maca
foto: Damir Dervišagić

Marinković će pričati o vaspitanju, svojim roditeljima i ogromnoj želji da postane doktor. Prisetio se studentskih dana i otkrio kako je došlo do trenutka da se opredeli za glumački poziv.

- Ostao sam rano bez oca, moj stari je bio bumbar ozbiljan, ahitekta, za*eban lik, a mama me po noći miriše i pita me da li pušim, nisam se ni probudio a ona mi opali šamar. Voleo bih da mi je stari bio živ u pojedinim situacijama... - govori glumac i dodaje:

Dragan Marinković Maca
foto: Kurir

- Znao sam od početka šta hoću, želeo sam da budem specijalista ortopedije. Tako nestade to sve, ali sam to nekako zamenio sa ulogama u kojima sam igrao doktora. Gluma je divan poziv, ali se nikada nisam ložio kao većina - govori Marinković.

Maca se osvrnuo na današnje mere vrednosti i ličnosti koje sebe smatraju zvezdama, pa izdvojio jednog umetnika za koga smatra da je zaista ozbiljan u svom poslu.

Dragan Marinković Maca
foto: Kurir

- Nedeljko Bajić Baja od svih tih velikih zvezdetina... Frajera zovu, on je u fazonu "moje su karte, ti što si popio, tvoje je"... To je mu*onja, koji uzme sve na karte i puni sale non stop - govori glumac.

Takođe, govoriće i o svom životu sa suprugom Jovanom Marinković i priznati šta je ono što je razlikuje od svih.

- Jovana nema potrebu za medijskim eksponiranjem. Nije tip žene kao ove "žene poznatih"... Ove budale iskompleksirane uz muža dosadno im, pa postanu kreatorke, imaju potrebu da izađu u javnost. Ja tako i svoju decu vaspitavam, neka se bore sami - govori Maca.

Dragan Marinković Maca
foto: Kurir

Maca je otkriva i planove za budućnost, te priznaje kako će izgledati meseci nakon turneje koju je zakazao.

- Nisam se umorio, ali ne mogu više. Želim da se vratim porodici. Malo ručna i polakice... - govori glumac.

Sve o njegovom životu i iskustvima o kojima nikada nije pričao, pogledajte u emisiji "Nije sve tako crno" u sredu 29.11.2023. u 20h samo na jutjub kanalu Kurira.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Bonus video:

06:57

ZLO I SMEĆE! Maca se iznervirao kao nikada pre, pa osuo paljbu: ZA OVO NEKO MORA KRIVIČNO DA ODGOVARA, napravili su otpad!

(Espreso/Kurir/J. M. Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.