LJUBA PERUĆICA PRIZNAO DA JE PLAKAO DANIMA: Pevaču se desilo ono što je ŽELEO GODINAMA, emocije ga TOTALNO SLOMILE!
Ljuba Perućica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ISKREN

LJUBA PERUĆICA PRIZNAO DA JE PLAKAO DANIMA: Pevaču se desilo ono što je ŽELEO GODINAMA, emocije ga TOTALNO SLOMILE!

Pevač Ljuba Perućica je u iskrenom razgovoru za medije otrkio da je danima plakao nakon rođenja malog Alekseja

Objavljeno: 18:26h

Pevaču Ljubi Perućici nedavno se ostvarila velika želja da postane roditelj, a sada jeu emisiji „Zvezde Granda Specijal“ ispričao sa koliko je emocija doživeo dolazak naslednika Alekseja na svet. Pevač je otkrio i da je lio suze danima, što je iznenadilo mnoge.- Plakao sam od momenta rođenja pa narednih dobrih 3-4 dana non stop. Taj dan kada se on rodio preplakao sam i dan i noć, čak i kada sam nakon slavlja došao kući – otkrio je Ljuba Perućica koliko je emotivno doživeo dolazak sina na svet.On je bio jedan od roditelja koji su želeli da prisustvuju porođaju i ponosan je na tu činjenicu što je bio uz suprugu Katarinu.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Svim muškarcima bih poželeo to iskustvo, naravno ako imate stomak da ne biste pali u nesvest. Ja nisam pao u nesvest. Mi smo prvo probali prirodno, ali jednostavno nije išlo tim tempom kojim ide, i onda smo išli na carski, ali epidural nije najbolje delovao. I onda su me izveli dok su nju uspavljivali. Taj momenat mi je najteže pao – ispričao je Ljuba.

Pevač je uspeo da bude prisutan tokom celog porođaja, pa čak i da taj najsrećniji trenutak ovekoveči svojom kamerom.

- Uspeo sam da snimim taj momenat kad je došao na svet. Posle 5 minuta, zapravo čim su ga sredili tražio sam da ga uzmem u ruke. Onda sam plakao još jedno dva sata. Rekli su mi da ne plačem, ali ne može to tako. To je želja koja stoji godinama i sada sve vreme provodim sa njim – rekao je Ljuba.

Bonus video:

00:56

Ljuba Perućica plače kao kiša u autu

(Espreso/Grand/A. Dačić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.