SAVO PEROVIĆ O GEJ BRAKOVIMA: "Ispao sam glup što sam davao takve komentare" Pevač SVE PRIZNAO, ovo se ČEKALO!
Savo Perović, Foto: RTS printscreen

REKAO JE SVE

SAVO PEROVIĆ O GEJ BRAKOVIMA: "Ispao sam glup što sam davao takve komentare" Pevač SVE PRIZNAO, ovo se ČEKALO!

Pevač Savo Perović se pokajao što je negativno govorio o gej brakovima

Objavljeno:

Pevač Savo Perović podigao je veliku prašinu kako u medijima, tako i na društvenim rmrežama svojim stavovima o gej brakovima i abortusu.

Savo ističe da je možda ispao glub što je komentarisao takve teme o kojima kako kaže, treba da pričaju stručnjaci, a ne on.

Savo Perović o gej brakovima

1 / 3 Foto: RTS printscreen

-Za abortuse ja nikad nisam izjavio ništa, ne znam odakle im takva informacija. Ispao sam glup što sam davao takve komentare, to su široke teme, a novinari postave trik pitanje gde ne možeš zasita sve da objasniš – rekao je on.

Polemika se povela i oko njegove izjave o usvajanju dece kod gej brakova, a on je za Grand objasnio šta je tačno mislio kada je rekao da se ne treba usvajati dete po svaku cenu.

1 / 3 Foto: RTS printscreen

-Bilo je isto da li podržavam gej brakove u smislu dece. Da, podržavam ih i baš me briga ko će sa kim da bude. Ako se vole imaju pravo da rade šta žele. Moje mišljenje je tada bilo za bilo koji brak, da ako neko nema finansija i ako nije zreo, ne treba da usvaja dete ili da ga napravi. Mene moji zlostavljaju i pitaju kada ću da se ženim. Neću da imam ni ženu, ni decu dok ne budem sasvim zreo – zaključio je pevač.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Grand/A. Milinković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.