VIKI MILJKOVIĆ PUNI DŽEPOVE GDE GOD STIGNE: Zgrće veliku lovu, sada je posao proširila po SVETU, evo o čemu je REČ
Viki Miljković, Foto: Emilija Jovanović

MAŠALA!

VIKI MILJKOVIĆ PUNI DŽEPOVE GDE GOD STIGNE: Zgrće veliku lovu, sada je posao proširila po SVETU, evo o čemu je REČ

Pevačica Viki Miljković je odlučila da svoj posao sa nekretninama proširi na inostrano tržište

Objavljeno: 22:50h

Viki Miljković razvija biznis s nekretninama po celoj Evropi. Pevačica je, pored pevanja i učešća kao članica žirija u "Zvezdama Granda", proširila poslovanje do Nemačke.

Kako se nedavno saznalo, Viki, osim u Beogradu, posluje i u Dubaiju i Turskoj, a sada radi punom parom i za naše ljude koji žive u Zapadnoj Evropi. Bliski prijatelji tvrde da je pevačica maksimalno angažovana, da živi na točkovima, ali da zahvaljujući suprugu Draganu Taškoviću Tašketu, sve postiže.

- Viki je ugovorila neke poslove rekonstrukcije i opremanja kuća i stanova naših ljudi koji tamo žive. Radi punom parom. Sve njoj to prija. Posao s nekretninama joj baš leži. Snalazi se odlično, s majstorima se razume, a Taške samo nadgleda radove i kontroliše da projekat bude urađen po dogovoru. Turska im je postala mala, pa se šire i do Nemačke. Ugovorila je nekoliko projekata i sada uveliko radi na njima - priča njen bliski saradnik upućen u život i rad Miljkovićeve. Pevačica je u nedavno u razgovoru za Kurir televiziju otkrila koji posao joj donosi više novca.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ne gledam šta je isplativije, odavno sam prestala tako, kad god sam jurila pare, nikad ih nisam stigla. Kad sam se prepustila onome u čemu uživam i dala svoj maksimum, tada je sve došlo na svoje - rekla je ona.

Bonus video:

02:40

KAKVA PROMENA VIKI MILJKOVIĆ! SADA PEVA PESME NUĆIJA I RASTE: To je vreme u kom živimo, tu muziku sluša i moj sin

(Espreso/Kurir/Lj. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.