VESNA ČIPČIĆ JE GODINAMA DEO JAVNOG SVETA, A OVO O NJOJ MALO KO ZNA: Ovo je njena VELIKA STRAST, bićete oduševljeni
Vesna Čipčić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zanimljivo

VESNA ČIPČIĆ JE GODINAMA DEO JAVNOG SVETA, A OVO O NJOJ MALO KO ZNA: Ovo je njena VELIKA STRAST, bićete oduševljeni

Ono što retko ko zna, a vezano je upravo za Vesnino majčinstvo, jeste podatak da je pred rođenje svoje ćerke počela da se bavi jednim hobijem

Objavljeno:

Našu čuvenu glumicu Vesnu Čipčić pre vanrednog talenta i dara za umetnost kojom se bavi krase vedrina i večiti optimizam.

Iza nje je bogata karijera, pa iako su neke starije serije kojima je dala pečat i u reprizama magnet za publiku, ona je i danas i te kako aktivna.

Savršena protivteža njenom profesionalnom životu jeste glumičina privatnost. Najviše vremena poklanja svojim naslednicima Anji i Ivanu, a otkako je i njena ćerka postala mama, unuci Aleksej i Anđela Vesnina su ogromna radost.

Ono što retko ko zna, a vezano je upravo za Vesnino majčinstvo, jeste podatak da je pred rođenje svoje ćerke počela da se bavi jednim hobijem koji je, ispostaviće se, postao njena velika strast.

- Prvog klovna naslikala sam pred rođenje moje ćerke Anje. Htela sam da, kada je dovedem iz porodilišta, iznad njenog kreveca stavim nešto što je sinonim radosti, sreće, vedrine i dobrog raspoloženja. Želela sam da je dočeka klovn kojeg sam naslikala tokom trudnoće. Potom, to mi se osladilo, pa sam nastavila da ih slikam - opisala je Vesna i nastavila o vezi između cirkusa i pozorišta.

'Kao i pozorište i cirkus ima svoju scenu, glumce, publiku, svetlo, kostim, muziku', rekla je glumica
"Kao i pozorište i cirkus ima svoju scenu, glumce, publiku, svetlo, kostim, muziku", rekla je glumicafoto: Marija Mladjen/ATAImages

- Kao i pozorište i cirkus ima svoju scenu, glumce, publiku, svetlo, kostim, muziku... Kad ovo govorim, pre svega mislim na vrhunske cirkuse poput Cirque de Soleil i maestralne klovnove poput Groka, fakultetski obrazovanog poliglote koji je svirao dvanaest instrumenata i bio počasni član budimpeštanske akademije... Oduvek me je bolelo što su klovnovi, koje sam još kao dete gledala u prvom Medrano cirkusu u Kikindi, bili odrpani, siroti i više tužni nego radosni, pa kada sam upoznala te vrhunske cirkuske zabavljače i njihove artističke tačke, imala sam potrebu da ih odbranim od neznalaca koji, kad žele nekog da ismeju, kažu da je klovn. Moji klovnovi se raduju i svi su nasmejani - dodala je Vesna koja danas ima zavidnu kolekciju originalnih umetnina koje je nekoliko puta već izlagala u zemlji i inostramnstvu, najčešće u Holandiji.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Kurir/TV Ekran)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.