FOTOGRAFIJA BOKIJA 13 IZ ZATVORA KRUŽI MREŽAMA: Evo kako i sa kim je provodio vreme IZA REŠETAKA
Boki 13, Foto: youtube prtscr / Kanal 5 TV

evo kako je izgledao

FOTOGRAFIJA BOKIJA 13 IZ ZATVORA KRUŽI MREŽAMA: Evo kako i sa kim je provodio vreme IZA REŠETAKA

Krivični sud je pregledao njegove lekarske izveštaje, zbog čega je odlučio da ga pusti iz zatvora

Objavljeno: 13:29h

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 pušten je iz zatvora "Idrizovo" gde je služio devetogodišnju kaznu na koju je osuđen u slučaju "Reket".

Kako se navodi, razlog je njegovo loše zdravstveno stanje. Naime, Krivični sud je pregledao njegove lekarske izveštaje, zbog čega je odlučio da ga pusti iz zatvora.

Trenutno nije poznatno ni u kavom je stanju, a ni kako izgleda, a od kako je uhapšen u junu 2020. godine samo jedna njegova slika pojavila se u javnosti - i to iz zatvora.

Početkom ove godine na mrežama se pojavila jedna Bokijeva fotografija iz ćelije, na kojoj pozira sa sedmoricom zatvorenika
Početkom ove godine na mrežama se pojavila jedna Bokijeva fotografija iz ćelije, na kojoj pozira sa sedmoricom zatvorenikafoto: Printscreen Instagram

Naime, početkom ove godine na mrežama se pojavila jedna Bokijeva fotografija iz ćelije, na kojoj pozira sa sedmoricom zatvorenika.

On je, kako se može videti na istoj drastično promenio izgled i kilažu, što je bilo veoma komentarisano. Inače, fotografija se pojavila nekoliko meseci nakon što su ga navodno pretukla trojica zatvorenika.

Podsetimo, povodom njegovog puštanja iz zatvora, oglasio se i Bokijev advokat koji je objasnio zbog čega je osuđeni šoumen pušten.

- Povodom pitanja za koje pokazujete interesovanje, kao branilac, potvrđujem informaciju da je Osnovni krivični sud Skoplje doneo odluku o obustavljanju izdržavanja kazne zatvora osuđenom Bojanu Jovanovskom. Iako je ova odluka zakasnela, treba je pozdraviti kao zakonitu, pravičnu i pre svega humanu, donetu na osnovu dva uzastopna pozitivna mišljenja nadležnog javnog tužioca u istom postupku i na osnovu kompletne medicinske dokumentacije o zdravstvenom stanju osuđenog - ističe Tufegdžić, prenosi Skoplje 1.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/N.L)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.