SLAVLJE U PORODICI NADICE ADEMOV, DANAS IMAJU RAZLOGA ZA RADOST: Pevačica ZAKASNILA na proslavu, a ovo je RAZLOG
Nadica Ademov, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

dirljivo

SLAVLJE U PORODICI NADICE ADEMOV, DANAS IMAJU RAZLOGA ZA RADOST: Pevačica ZAKASNILA na proslavu, a ovo je RAZLOG

Nadica i njen izbranik napravili su veliko slavlje

Objavljeno: 21:21h

Folk pevačica Nadica Ademov porodila se 28. oktobra ove godine, a na svet je donela devojčicu Melinu, koju je dobila u vezi sa milionerom Damirom iz Nemačke.

Večeras su organizovali proslavu rođenja naslednice u jednom prestoničkom restoranu.

Nadica je pričala o majčinstvu, pomoći koju ima od majke i svekrve, ali i bogatog muža Damira. Ona je na proslavu večeras stigla malo kasnije, a njen savršen izgled nakon porođaja nema ko nije primetio.

Folk pevačica Nadica Ademov porodila se 28. oktobra ove godine, a na svet je donela devojčicu Melinu, koju je dobila u vezi sa milionerom Damirom iz Nemačke
Folk pevačica Nadica Ademov porodila se 28. oktobra ove godine, a na svet je donela devojčicu Melinu, koju je dobila u vezi sa milionerom Damirom iz Nemačkefoto: Ahel/ATAImages

- Opravdano je sve, s obzirom da je prvo dete, nećete mi zameriti što kasnim. Gledala sam da se čuvam tokom trudnoće, jela sam sve i svašta, ali se to sada ne primećuje. Nisam na posebnom režimu ishrane - rekla je Nadica na početku.

Nadica je pričala o majčinstvu, pomoći koju ima od majke i svekrve, ali i muža Damira
Nadica je pričala o majčinstvu, pomoći koju ima od majke i svekrve, ali i muža Damirafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ovo je najlepša uloga, ali je teška, pogotovo za nekoga ko je mlad kao ja, tu je moja majka, svekrva koji pomažu. Suprug ne menja pelene, imam pomoć od njega, on je tata za primer. Od mame sam dobila savet da ne budem nervozna, pokušavam da budem normalna, ona mi mnogo pomaže. Prvih dana ja nisam smela bebu ni da kupam, ona mi je pomagala, ja se učim - rekla je ona, a potom otkrila da se uopšte nije promenila.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Mislim da se nisam promenila, ovo je majčinska energija, drago mi je što tako zračim. Ono najbitnije je ostvareno, za sve ostalo što se tiče života, polako. Ja sam trenutno najsrećnija mama na svetu - kazala je pevačica.

- Ja sam birala ime za bebu, imali smo više imena, ja sam bila za Melinu, vidim da nisam pogrešila, svima se dopalo - istakla je ona.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Blic/Aleksandar Dojkić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.