NESTALA PEVAČICA DUNJA ILIĆ?! Komšinica moli za POMOĆ, evo od kad joj se GUBI SVAKI TRAG
Dunja Ilić,, Foto: prentscreen/instagram/ajla_begovic_91

SVI DETALJI

NESTALA PEVAČICA DUNJA ILIĆ?! Komšinica moli za POMOĆ, evo od kad joj se GUBI SVAKI TRAG

Ilićeva od 24. novembra nije podelila ništa na društvenim mrežama, što se smatra čudnim za nju. Ipak, postoje navodi da društvena mreža "X", vrvi od apela da se pronađe nekadašnja pevačica, i to od strane komšinice njene majke

Objavljeno:

Nekadašnja pevačica Ajla Begović, poznatija javnosti kao Dunja Ilić, do pre samo par dana javno obračunala sa članovima porodice, sa kojima se sukobila oko nasledstva, pri čemu je, prema sopstvenom priznanju, ujela majku, a zatim je iznela čitav niz optužbi na račun Milana Stankovića.

Dunja je na svom Instagram nalogu iznela niz teških optužbi na račun pevača u kojima je navodila i navodno iskorišćavanje maloletnika.

Ilićeva od 24. novembra nije podelila ništa na društvenim mrežama, što se smatra čudnim za nju, a na telefon se navodno nikome ne javlja.

Dunja Ilić već nekoliko dana nije aktivna na mrežama
Dunja Ilić već nekoliko dana nije aktivna na mrežamafoto: prentscreen/youtube/ Aleksandar Kerekes Keky

Ipak, postoje navodi da društvena mreža "X", vrvi od apela da se pronađe nekadašnja pevačica, i to od strane komšinice njene majke:

"Pratioci i mlada deco, molim vas, Dunja je jako loše. Mesecima maltretira majku. Zbog nje je pre nekoliko meseci Mira prodala stan. Stalno se čuju urlici i zapomaganje iz stana. Molimo sve koji znaju nešto o njoj da nam jave. Navodno se krije u nekom stanu ili hostelu. Pomozite, molim vas. Pišite mom sinu", objava je na ovoj društvenoj mreži.

Dunja Ilić je navodno nestala
Dunja Ilić je navodno nestalafoto: Instagram printscreen/wicked.one91

Ilićeva je ostavila svoje pratioce u šoku, kada je na Instagramu otkrila da je imala fizički okršaj sa svojom majkom koju je tom prilikom i ugrizla za ruku. Ona se nakon toga oglasila i otkrila zbog čega ima problem sa porodicom.

- Advokat mi je rekao da mami i bratu dam po dvadeset odsto nasledstva koje mi je otac ostavio i da ostatak ostavim sebi jer je to bila tatina želja. Kada sam joj to rekla, ona me je pogledala i rekla: Pi*** ti materina, ku*vo mala. Mene je to pogodilo, ja sam se zaletela na nju. Ona je otrčala u kuhinju uzela nož i isekla me po desnoj ruci, a ja sam nju ugrizla - rekla je Dunja za Blic dan.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.