PUKAO MU FILM POSLE RAZVODA, SADA HOĆE DA OŽENI KOLEGINICU: Ispovest VICEŠAMPIONA Zvezde Granda će vas IZNENADITI
Semir Jahić, Foto: Printscreen/jutjub/zvezdegranda

iskren

PUKAO MU FILM POSLE RAZVODA, SADA HOĆE DA OŽENI KOLEGINICU: Ispovest VICEŠAMPIONA Zvezde Granda će vas IZNENADITI

Vicešampion "Zvezda Granda" nakon razvoda promenio ploču, a evo zašto mu je pukao film

Objavljeno:

Vicešampion "Zvezda Granda" Semir Jahić otvorio je dušu o emotivnom životu, te istakao da bi oženio koleginicu.

Do sada nije imao sreće sa devojkama, a priznaje da bi mu možda uspeo brak sa pevačicom.

- Ako se pokaže da je to prava i istinska ljubav, oženio bih pevačicu. Mnogi možda misle da nema ljubavi između dva estradna radnika, ali verujte mi da ima, ako nema nekih stega, ograničenja, ako postoji međusobno poverenje, onda i brak pevača i pevačice može da uspe - rekao je Semir.

Otvoreno govori o razvodu, pa priznaje da mu je svaka sledeća veza trajala samo tri godine i da je problem u svakoj njegovoj vezi do sada bila ljubomora.

- Ja, inače, ne pričam mnogo kada gostujem u emisijama o privatnom životu, uvek mi je fokus karijera i pesme. Kad smo već čačnuli to pitanje, jeste, bio sam oženjen. Oženio sam se 2008. godine, imao sam tada 21 i bili smo u braku tri godine. Bio sam mlad i sve je bilo super u vezi, onda je došlo do nekih nesuglasica kada smo rešili da stavimo takču na našu ljubav - rekao je nedavno i dodao:

- Posle braka sam imao dužu vezu od tri godine, onda sam ponovo imao verenicu i ta veza je trajala tri godine. Jednostavno ovaj naš posao je malo čudan i zahtevan. Treba naći nekoga ko ume sto posto sve to da razume. Na početku sve ide dobro, a onda se pojavi ta neka ljubomora.

Bonus video:

03:44

ŠOU! SAŠA POPOVIĆ ZVAO PLESAČE U ZVEZDE GRANDA! Ono što je video ga ODUŠEVILO: Čim završite sa Draganom JA VAS PREUZIMAM!

(Espreso/Grand/A.Milinković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.