SANJA VUČIĆ OTKRILA SVE O VAŽNOSTI IMPROVIZACIJE NA SCENI! Gledajte "Rame uz rame sa Draganom" na Kurir televiziji
Rame uz rame sa Draganom, Foto: Kurir

KURIR TV

SANJA VUČIĆ OTKRILA SVE O VAŽNOSTI IMPROVIZACIJE NA SCENI! Gledajte "Rame uz rame sa Draganom" na Kurir televiziji

Beba i Lola i ove nedelje imaju novi zanimljivi zadatak spreman za takmičare, a šta ih to očekuje večeras i kakvi su novi izazovi pred njima - saznajte od 20 časova samo na Kurir televiziji

Objavljeno:

Na samom početku nove uzbudljive epizode plesnog talent šoua "Rame uz rame sa Draganom" popularna pevačica će se osvrnuti na to koliko zaista pomaže mladim ljudima koji tek ulaze u svet poznatih, a pričaće i o svojim duetima i saradnji s pevačima tokom karijere.

Takmičari su, kao i uvek, imali priliku da komentarišu svoj nastup i ocene za prethodni veliki zadatak koji su dobili - "Masked Dancer" za pesmu Majkla Džeksona "Smooth Criminal".

Gost u dvanaestoj epizodi je popularna pevačica Sanja Vučić, koja ima zadatak da pomogne takmičarima u improvizaciji. Ona će s njima podeliti sve o svom iskustvu na Evroviziji, koliko je važno improvizovati kad se desi neka greška u koreografiji, ali i dati savete kako treba da se ponašaju na sceni. Beba i Lola i ove nedelje imaju novi zanimljivi zadatak spreman za takmičare, a šta ih to očekuje večeras i kakvi su novi izazovi pred njima - saznajte od 20 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.