SINOĆ POKAZIVALA DVOGLAVOG ORLA, A DANAS PEVA "JUGOSLEVENKU": Selma Bajrami pokušava da se OPERE od skandala
Selma Bajrami, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DA LI JE MOGUĆE?

SINOĆ POKAZIVALA DVOGLAVOG ORLA, A DANAS PEVA "JUGOSLEVENKU": Selma Bajrami pokušava da se OPERE od skandala

Selma Bajrami je odlučila da pošalje jasnu poruku svima

Objavljeno:

Nakon što je isplivao snimak sa jednog veselja u Sarajevu na kome je pevala Selma Bajrami i u toku nastupa uz pesmu "Valle Kosovare" pokazivala dvoglavog orla, srpska publika se vrlo razočarala u pevačicu.

Bajrami je karijeru i popularnost stekla u Srbiji, nastupajući po našim klubovima i sarađujući sa domaćim produkcijskim kućama. Iz ovih razloga, mnogi su ostali zatečeni ovakvim ispadom, a Bajrami je to ocenila kao "planirani linč".

Kako ceo dan mediji i korisnici društvenih mreža bruje o ovoj temi, te se čak spekuliše o zabrani njenih nastupa u Srbiji, Selma se još jednom oglasila na Instagramu.

Naime, umesto poruka, ona je otpevala stihove pesme Lepe Brene "Jugoslovenka", a koja je godinama unazad simbol sloge bivših jugoslovenskih republika.

1 / 5 Foto: Tik Tok printscreen/mirela_adnan

S druge strane, dvoglavi orao je simbol Velike Albanije, te ga u Srbiji mnogi smatraju uvredljivim i provokativnim simbolom, pa se njegova poruka nikako ne slaže sa onom koju nosi pesma Lepe Brene.

Bonus video:

00:30

SEBI IZGLEDAM BOLJE SADA NEGO PRE 10 GODINA, TADA SAM BILA DOSTA MRŠAVIJA Ovako izgleda Selma Bajrami u petoj deceniji: ŠOK!

(Espreso/24 Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.