SAŠA POPOVIĆ OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU GRANDA: Ovo BAŠ NIKO nije znao, sve vreme nam je ISPRED NOSA, da li vi znate?
Saša Popović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ko bi rekao?

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU GRANDA: Ovo BAŠ NIKO nije znao, sve vreme nam je ISPRED NOSA, da li vi znate?

Saša Popović je otkrio jednu dugo čuvanu tajnu Zvezda Granda

Objavljeno:

Specijalni član žirija u večerašnjem izdanju emisije Rame uz rame bio je glavni čovek Grand produkcije Saša Popović.

- Upoznao sam Draganu prvi put u kancelarijama Zama u Beogradu u Domu sindikata. Nije problem doći na vrh. Veliki uspeh je održati se 40 godina, kao što su uspele Brena i ona. Dragana je devojoka koju nikada nisu pratili incidenti - rekao je Popović.

Dragana ga je potom predstavila takmičarima:

04:06

SAŠA POPOVIĆ OTRKIO TAJNU USPEHA GRANDA: Znao sam da će BAŠ ONE privući gledaoce! Dragani uputio zamerku: ŠTO STE ME DOVELI?!

- Imamo jednog divnog gosta koji je negde ekspert kad su šou programi u pitanju, tako da mislim da je on pravi gost za večeras. Pozdravljamo Sašu Popovića, mog velikog prijatelja.

Usledio je gromoglasan aplauz, a Saša je izneo jednu zamerku koja se odnosila na to što su plesači maskirani:

- Imam jednu primedbu. Što ste me doveli baš u ovu emisiju kad oni imaju maske? Hoću da ih vidim. Dobro, ovi muškarci mogu da imaju maske, ali devojke su mogle da budu bez maski da ih vidim kako izgledaju i da ih ocenim.

Dragana mu je odgovorila:

01:03

ŠOKIRANA SAM! POKIDALA SAM VEČERAS, A DOBILA SAM TAKO MALO POENA Takmičarka revoltirana ocenom žirija, Dragana je smirivala

- Možda smo baš zbog toga to uradili. Znajući tebe kao velikog šarmera i da ćeš malo više pažnje obratiti na devojke. Ovo je sigurna varijanta da budeš što objektivniji.

- Ja ću biti objektivan. Drago mi što sam u ovoj tvojoj emisiji iz prostog razloga što sam uvek voleo one pevače koji veliku pažnju posvećuju scenskom nastupu, a ti si jedna od njih. Imala si uvek igrače i uvek vodila računa o tome.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Otrkio je da su čuvene Grand Balerine bile njegova ideja koja je imala jasan cilj:

- Nisam ja džabe stavljao balerine u Grandu jer to pojačava utisak na gledaoce! Meni će biti zadovoljstvo da vidim šta oni rade i kako to rade. Možda se ne razumem toliko u plesne koreografije, ali daću ocene prema nekom svom nahođenju.

Bonus video:

01:06

DOK SAM SVIRAO SA BRENOM, NIJE BILO BAKŠIŠA Saša Popović pred kamerama otkrio pravi razlog: Svirao sam skoro svako veče!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.