SLEDI NAM NOVI RAT NA ESTRADI!? Sve se zakuvalo zbog VELIKOG NOVCA, para vrti gde burgija neće! Evo o čemu je REČ
Tea Tairović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SKANDAL

SLEDI NAM NOVI RAT NA ESTRADI!? Sve se zakuvalo zbog VELIKOG NOVCA, para vrti gde burgija neće! Evo o čemu je REČ

Matea Stanković je svojom nedavnom izjavom izazvala veliki haos na estradi, jer je kako pišu domaći mediji, udarila na koleginicu Teu Tairović

Objavljeno: 19:07h

Matea Stanković je privuka veliku pažnju svojim pojavljivanjem, a njena izjava je izazvala haos na estradi.

Naime, pevačica je izjavila kako je ona prava kraljica bakšiša, da Tea Tairović nema šanse pored nje, a onda joj je Matea otela i plesače.

Tada su počele spekulacije o novom ratu na estradi.

Matea je obrazložila svoju izjavu
Matea je obrazložila svoju izjavufoto: Printscreen/Youtube/Grand

- Kada sam rekla da sam nova kraljica bakšiša, nisam mislila da ću na taj način bilo koga da skinem sa trona. Smatram da je estradno nebo veliko i da ima mesta za sve. Svako se na svoj način bori da opstane, pa tako i ja. Kada sam rekla da se kolege otimaju za mene, konkretno sam mislila na to da sam vrlo svesna kako radim svoj posao, baš kao i oni. Nisam od onih koji dođu na svirku da zasednu, ja sam radna! - objasnila je pevačica , pa dodala:

- Radila sam kao ekonomski tehničar, imala sam dobar psoao, ali je ljubav prema muzici i publici uvek bila jača. Konačno mi se otvorio put da se bavim pevanjem i zbog toga sam jako srećna. Što se novca tiče i čuvenog bakšiša o kome mnogi pevači ćute, svi ga volimo. Kada zanemarimo ljubav prema muzici, novac nam je druga stvar koja nam je na pameti - poručila je pevačica.

Matea Stanković je iskreno progovorila i o kolegenici Tei Tairović, te otkrila da li može da joj parira i da nadmaši njene scenske nastupe.

1 / 11 Foto: Kurir

- Ne, ali se to nikad ne zna! Čudni su putevi Božji. Tea i ja imamo sličnu energiju, a način na koji komunicira sa publikom mi se jako dopada. Volim njene nastupe, volim kad zaigra i zameša kukovima. Meni nije dobro dok je gledam, a mogu da zamislim kako li je tek muškarcima! (smeh) Tea je sjajna devojka i jedna je od retkih koju slava nije promenila i mislim da zaslužuje sve ono što joj se sada dešava - rekla je i otkrila da li se plaši Teine reakcije zbog toga što je "maznula" njene plesače za potrebe snimanja novog spota.

- Iskrena da budem zaista nisam razmišljala o tome. Stvarno me ne zanima da li će se neko naljutiti jer ja samo radim svoj posao - odgovorila je Stankovićeva.

Bonus video:

01:01

Tea peva Brenin hit

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.