"DA LI ĆE JE NEKO PONOVO ZVATI U EMISIJE ILI NA NASTUPE?" Amidžić ŽESTOKO o skandaloznom snimku Selme Bajrami
Ognjen Amidžić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

BEZ DLAKE NA JEZIKU

"DA LI ĆE JE NEKO PONOVO ZVATI U EMISIJE ILI NA NASTUPE?" Amidžić ŽESTOKO o skandaloznom snimku Selme Bajrami

Voditelj Ognjen Amidžić je progovorio o skandaloznom snimku pevačice Selme Bajrami

Objavljeno: 17:20h

Bosanska pevačica, Selma Bajrami, šokirala je sve kada je na jednom svom nastupu pokazala dvoglavog orla, a snimak sa nastupa ne prestaje da se širi mrežama.

Selma je nedavno bila gost u emisiji Ognjena Amidžića, koji se oglasio nakon skandaloznog ponašanja pevačice.

- Da, pa vidi, nisam video snimak i mislim da bi najpre trebalo nju pitati zbog čega je to uradila i da je to najpre njena stvar - počeo je Ognjen i nastavio:

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Nije prvi put da se to dogodi, a onda voditelji nastave da ih zovu u emisije jer ti pevači budu popularni, imaju neki veliki hit i to se tako zaboravi. Mi smo doveli u emisije Ninu Badrić koja je na svom koncertu pozdravljala Antu Gotovinu (najpre osuđen u Haškom tribunalu na 24 godine robije zbog zločina nad Srbima u akciji Oluja, a potom i oslobođen svih optužbi). Na ljudima je da donesu svoje odluke o tome da li će Selmu ponovo zvati u emisiju i na nastupe kod nas. Ono što nas umnogome razlikuje od drugih je to da mi uvek prihvatamo sve, ne "udaramo" zabrane, dok druge države u regionu redovno zabranjuju naše izvođače i kada ima i kada nema smisla. I to je kompleksno pitanje koje vuče korene još iz '90-ih.

Na pitanje da li bi trebalo da se takvima udari zabrana izvođačima koji su govorili i govore protiv Srbije, on je odgovorio:

1 / 4 Foto: G.G./ATAImages

- Ja jesam za to da nekada imamo čvršći stav i trebalo bi uspostavili neki standard preko kojeg nećemo ići. Vidimo da mi popustimo kada prođe vreme, kada se okolnosti promene i kod nas počnu da nastupaju oni koji su nešto govorili, ali bi možda trebalo postaviti jasne standarde preko kojih se neće ići - zaključio je.

Bonus video:

01:58

VENČANJE JE ZAKAZANO! Ognjen Amidžić otkrio: Dete je kruna naše ljubavi i odnosa SADA ZNAMO I POL

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.