ŠABANOVA ŽENA JE OTELA i STRPALA U GEPEK: Držala me je zatočenu 24 sata, jedva sam preživela! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Srpska pevačica šokirala priznanjem

ŠABANOVA ŽENA JE OTELA i STRPALA U GEPEK: Držala me je zatočenu 24 sata, jedva sam preživela! (FOTO)

- Goca ne može da podnese to što se družim sa Šabanom na snimanjima, pa me je gepekovala. Držala me je u gepeku 24 sata - ispričala je Maja Nikolić
Objavljeno:

Maja Nikolić optužila je Gordanu, suprugu Šabana Šaulića, za kidnapovanje! Pevačica tvrdi da ju je žena kralja narodne muzike jednom prilikom gepekovala jer je poljubila njenog muža u usta.

- Goca ne može da podnese to što se družim sa Šabanom na snimanjima, pa me je gepekovala. Držala me je u gepeku 24 sata. Došao je Šaban i spasao mi život. Mogla sam da istrunem u tom gepeku. Nisam ja kriva što me Šaulić voli - rekla je pevačica na snimanju "Pinkovih zvezda".

foto: Printscreen/youtube

Malo posle toga Maja je promenila ploču:

- Rekla sam to jer sam imala neki razlog u tom momentu. Naravno da sam se našalila. Zar mislite da mene može neko da gepekuje? Svašta! Pogotovo ne Goca, koja je tako divna i super žena. Mnogo poštujem i nju i Šabana, a i veoma sam bliska sa njihovom ćerkom Ildom. Oni su izuzetna porodica i Goca se sigurno ne ljuti kada se Šaban i ja šalimo na snimanjima - izjavila je Nikolićeva za "Kurir".

foto: Damir Dervišagić

Šabanova supruga se, s druge strane, pravdala da njen automobil nema gepek.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.