ZAVIRITE U KUĆU POZNATE SRPKINJE, NIJE ŠTEDELA NI NA JEDNOM DETALJU: Raskoš na sve strane, ovo NE MOŽE svako da ima
Pevačica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

divno

ZAVIRITE U KUĆU POZNATE SRPKINJE, NIJE ŠTEDELA NI NA JEDNOM DETALJU: Raskoš na sve strane, ovo NE MOŽE svako da ima

Dom je uredila sa puno ljubavi

Objavljeno:

Svoju oazu mira napravila je na Bežanijskoj kosi, gde su se takođe skućile i mnoge njene kolege.

Kako je Goca Lazarević jednom prilikom istakla, kuću je više puta uređivala i unutrašnjost ispunila pažljivo biranim komadima nameštaja.

- Više puta sam sređivala dom, mnogo puta sam se selila, ali generalno ne volim ništa što je uniformisano. Niko ne može u dizajnu da izmisli toplu vodu. Oduvek sam volela koncept toplog doma, a to za mene znači da su upotrebljeni prirodni, topli materijali, na primer, drvo, kako bi se napravio starinski nameštaj koji ima vrednost antikviteta - kazala je ona.

Goca Lazarević je dom sredila po sopstvenom ukusu, bašta joj je puna cveća, a prostranom dnevnom boravku toplinu daje mnoštvo detalja i umetnina, dok posebnu pažnju svakako privlači veliki broj ogledala koja se nalaze u svakom delu kuće.

- Ja bukvalno imam ogledala u svakoj prostoriji svoje kuće, osim u kuhinji. Ne zato što sam narcis, nego sam previše samokritična - kaže pevačica i dodaje da, iako vreme u kuhinji nerado provodi, za svoje unuke sa mnogo ljubavi sprema vrsne specijalitete:

- Ne mogu reći da se u kuhinji najbolje osećam, ali kada sam u njoj, imam najbolju koncentraciju. Ne volim da kuvam, ali kod mene se svi uvek dobro najedu. Moji unuci ne vole brzu hranu, oni su porasli na domaćoj kuhinji i specijalitetima, pa za njih uvek spremam njihova omiljena jela.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.