DA LI ZNATE KO JE ĆERKA NELETA KARAJLIĆA? Oduševiće vam LEPOTOM, a bavi se ovim HUMANIM POSLOM
Nele Karajlić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

predivna

DA LI ZNATE KO JE ĆERKA NELETA KARAJLIĆA? Oduševiće vam LEPOTOM, a bavi se ovim HUMANIM POSLOM

Nenad Janković, poznat kao Nele Karajlić, godinama je deo javne scene, ali malo ko zna kakva uspešna lepotica je njegova ćerka.

Objavljeno:

Poznati muzičar i voditelj Nele Karajlić već godinama je deo javne scene, ali svoj privatan život ne voli da eksponira.

Njegov brat bio je Dražen Janković, klavijaturista u sastavu benda "Zabranjeno pušenje", a Nele je zasnovao svoju porodicu, te ima suprugu Sanju, a poznato je da je s njom dobio dvoje dece, sina Srđana i ćerku Janu.

Nijedno od njih dvoje nije krenulo očevim stopama, premda je talenat za umetnost prisutan kod oboje!

Poznati muzičar i voditelj Nele Karajlić već godinama je deo javne scene, ali svoj privatan život ne voli da eksponira
Poznati muzičar i voditelj Nele Karajlić već godinama je deo javne scene, ali svoj privatan život ne voli da eksponirafoto: Damir Dervišagić

Nele ne govori mnogo o deci u javnosti, ali u jednom od intervjua otkrio je nepoznat detalj o njima.

Mislim da nemaju nikakvu svest o tome ko sam. Ne postoji ništa što je njih moglo da magnetiše, nije to ni prednost, a ni mana — rekao je Nele o svojoj deci u jednom od intervjua.

Poznati muzičar i voditelj Nele Karajlić već godinama je deo javne scene, ali svoj privatan život ne voli da eksponira
Poznati muzičar i voditelj Nele Karajlić već godinama je deo javne scene, ali svoj privatan život ne voli da eksponirafoto: Damir Dervišagić

Pre par godina je Nele u Skupštini grada primio nagradu Momo Kapor, a na dodeli su ga pratili njegovi najmiliji. Nele je po nagradu došao u društvu supruge Sanje i naslednika, a to je jedna od retkih prilika da smo Neleta mogli da vidimo u društvu porodice.

Pre par godina je Nele u Skupštini grada primio nagradu Momo Kapor, a na dodeli su ga pratili njegovi najmiliji
Pre par godina je Nele u Skupštini grada primio nagradu Momo Kapor, a na dodeli su ga pratili njegovi najmilijifoto: prentscreen/instagram/jana_jankovic

O sinu Srđanu govorio je da je student američkog "Mount Mercy" univerziteta, a Neletova supruga Sanja ispričala je kako je njihova ćerka Jana veterinar.

— Moja ćerka je veterinar, naučnik je. To jako voli. Sin je dosad bio fudbaler, ali, kako krv nije voda, sada je otišao na master studije režije u Berlin — otkrila je za "Premijeru" Sanja Janković, muzičareva supruga.

Jana je rođena 1990. godine u Sarajevu, ali se kao mala sa roditeljima i bratom preselila u Beograd, u kom je odrasla
Jana je rođena 1990. godine u Sarajevu, ali se kao mala sa roditeljima i bratom preselila u Beograd, u kom je odraslafoto: prentscreen/instagram/jana_jankovic

Jana je rođena 1990. godine u Sarajevu, ali se kao mala sa roditeljima i bratom preselila u Beograd, u kom je odrasla. Uporedo je završila i osnovnu i srednju baletsku, čak igrala i u nekoliko predstava u Narodnom pozorištu!

Ljubav prema životinjama je naposletku prevagnula, te je Jana upisala Veterinarski fakultet u Beogradu
Ljubav prema životinjama je naposletku prevagnula, te je Jana upisala Veterinarski fakultet u Beogradufoto: prentscreen/instagram/jana_jankovic

Ipak, ljubav prema životinjama je naposletku prevagnula, te je Jana upisala Veterinarski fakultet u Beogradu, a nakon završenih studija ona se zaposlila u Nemačkoj.

Lepa Jana danas živi i radi u Švajcarskoj.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.