ŽENA BEZ DLAKE NA JEZIKU KOJA ULIVA STRAH U KOSTI! Vedranu Rudan neki MRZE, a drugi OBOŽAVAJU: Život INTRIGIRA sve
Vedrana Rudan, Foto: Happy tv printscreen

biografija

ŽENA BEZ DLAKE NA JEZIKU KOJA ULIVA STRAH U KOSTI! Vedranu Rudan neki MRZE, a drugi OBOŽAVAJU: Život INTRIGIRA sve

Malo ko zna šta je sve proživela u ranoj mladosti

Objavljeno: 13:47h

Hrvatska književnica Vedrana Rudan važi za jednu od najintrigantnijih ličnosti na našim prostorima koja ne prestaje da svojim šok izjavama budi komentare javnosti.

Na nju niko ne može ostati ravnodušan, a književnicu jedni mrze, a drugi obožavaju.

U dosadašnjoj karijeri radila je i kao novinarka, voditeljka i kolumnistkinja, a i danas je rado viđen gost na svim televizijama, baš zbog toga jer je žena bez dlake na jeziku.

Na nju niko ne može ostati ravnodušan
Na nju niko ne može ostati ravnodušanfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

ŽIVOT JE NIJE MAZIO

Rođena je 1949. godine u Opatiji.

Vedrana je javno govorila o tome kako je od oca trpela nasilje, kao i da joj se majka odala alkoholu. Život nije mazio ovu jaku ženu, a ona se nije libila da o tome i govori.

Čuvena je i njena izjava da je pokušala da ubije oca kada je imala 15.

- Pokušala sam da ubijem oca kad sam imala 15 godina, ali mi nije uspelo. Pokušala sam i sa 20, ali je jedva ostao živ - rekla je ona u emisiji „Lica kao sav normalan svet“.

Čuvena je i njena izjava da je pokušala da ubije oca kada je imala 15.
Čuvena je i njena izjava da je pokušala da ubije oca kada je imala 15.foto: Printscreen/youtube/ Televizija srpske dijaspore

- Imala sam 21. godinu, diplomirala sam i radila. Bilo je to vreme kad su se nosile mini suknje, a onda su, preko noći, došle u modu maksi suknje. Radila sam, imala sam svoju platu i pratila modu, pa sam tako skinula mini i obukla maksi suknju. Otac je ušao u kuhinju, a živeli smo u rupi, u pravom ćumezu, odmerio me… majka u uglu drhti, nikad se nije smeo dizati ton… a otac kaže: ‘Juče si bila ku*va a danas si časna sestra, odluči se’. Odgovorila sam mu: ‘Ne s…’, a majka je skoro umrla, jer sam prvi put digla ton na oca. Pomislila sam – šta mi se može dogoditi? Završila sam školu, radim…“, nastavila je ona.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- A onda mi je on prišao, podigao me i bacio u stakleni orman. Bila sam sva u krvi i staklu… imali smo šporet na drva i na njemu je, u tom trenutku, bila velika šerpa puna gulaša, ogromna… uhvatila sam je za te goruće ‘uši’, digla u vazduh i bacila ocu u glavu. Tog dana sam otišla iz kuće u nameri da se nikad ne vratim. Tako je ostalo do udaje. A onda, dok je moj bivši muž bio u vojsci, a ja s malim detetom, bila toliko bedna da sam pozvala majku i rekla joj: ‘Nemamo šta da jedemo, mogu li da dođem kod vas’. Majka je bila u neverici“...

Ona je imala i sestru koja je preminula od raka pluća.

Imala dva braka
Imala dva brakafoto: Damir Dervišagić

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT

Vedrana se udavala dva puta, a prvi brak joj je trajao duže od 14 godine i u njemu je dobila dvoje dece, ćerku Asju i sina Slavena. Kako je i sama govorila u ovom braku je trpela nasilje.

Drugi brak joj je sa Srbinom Ljubišom Drageljevićem, sa kojim je i danas u skladnom braku i žive u Rijeci. On je 8 godina mlađi od nje i advokat je.

Bonus video:

01:32

VOLIM VEDRINU I HRABROST VEDRANE RUDAN! Bakarec: Hrvatska nije pravedno društvo, a ona nije ANTIHRVATICA

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.