BRANKA DOŽIVELA ŠOK KADA JE IZAŠLA NA SCENU: Nakon toliko GODINA otkrila PEH zbog kog se IZBLAMIRALA za SVE PARE!
Branka Sovrlić, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

za sve je kriva bluza

BRANKA DOŽIVELA ŠOK KADA JE IZAŠLA NA SCENU: Nakon toliko GODINA otkrila PEH zbog kog se IZBLAMIRALA za SVE PARE!

- Nekako sam otpevala i onda sam im objasnila šta se desilo, ispričala je Branka

Objavljeno:

Branka Sovrlić doživela peh pred koncert koji je svojevremeno održala kada je usled problema sa odećom jedva uspela da izađe na scenu.

Pevačica je ispričala kako se tokom svoje karijere susretala sa raznim situacijama iz kojih se jedva izvukla.

Svi misle da je svuda sjaj i raskoš međutim ne znaju kako izgledaju mnoge prostorije iza scene. Harmonikaš je video da sam tu i da mi tonalitet i ja treba da izađem i počnem da pevam, međutim ja u poslednjoj sekundi shvatim da sam naopačke obukla i da ne mogu takva da izađem– počela je Branka, a zatim otkrila kako je uspela da popravi stajling i izađe na scenu, kada je usledio šok.

Branka Sovrlić
Branka Sovrlićfoto: Printscreen Instagram/branka_sovrlic

– To je bila bluza sa puno lanaca i ja nisam videla u tom slabom osvetljenju šta se desilo, kada sam krenula da popravim upela mi se kosa, on drži ton, mene nema dok sam uspela da rešim i izađem na scenu nekako i krećem:

„Niko ne zna kako mi je, šta nosim u duši“, i krećem da se smejem, a tužna pesma. Nekako sam otpevala i onda sam im objasnila šta se desilo jer mi se desio taj histeričan smeh da nisam mogla da se kontrolišem i i prekinula sam, izvila im se i uz aplauz počela ispočetka – ispričala je nedano u jednoj emisiji.

Bonus video:

03:22

NE MOŽETE PREKO NOĆI DA POSTANETE PEVAČ! Branka Sovrlić udarila na sve pevače u pokušaju: TO JE BOŽIJI DAR I VEĆ JE SVE ZACRTANO

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.