KO JE DEVOJČICA IZ SERIJE "POZIV" ZBOG KOJE GLEDAOCI NISU TREPNULI? Našla se rame uz rame sa velikim IMENIMA GLUME
Serija "Poziv", Foto: prentscraeen/RTS

zanimljivo

KO JE DEVOJČICA IZ SERIJE "POZIV" ZBOG KOJE GLEDAOCI NISU TREPNULI? Našla se rame uz rame sa velikim IMENIMA GLUME

Scenaristkinja je za Espreso otkrila zašto veruje u nju

Objavljeno:

Proteklog vikenda na emitovano je prve dve od ukupno osam epizoda serije "Poziv".

Veliki povratak Mirjane Joković izazvao je oduševljenje kod gledalaca. Na društvenim mrežama je mnogo pozitivnih komentara.

Mirjana je "stara" garda i ona je još jednom dokazala da je maestralna glumica. Međutim, u ovoj seriji su se pokazale i nove glumačke nade.

Proteklog vikenda na emitovano je prve dve od ukupno osam epizoda serije 'Poziv'
Proteklog vikenda na emitovano je prve dve od ukupno osam epizoda serije "Poziv"foto: prentscraeen/RTS

Danica Nedeljković glumi Tijanu, devojčicu čija je majka oteta. Upravo o ovoj glumici smo razgovorali sa scenaristkinjom serije Ivom Mitrović.

– Danicu ćete tek da vidite u narednim epizodama, odnosno Tijanu. Ona je snimala jedan film kada je bila devojčica i mislim da ima sreću i specifično životno iskustvo da je prvi put radila film sa Mirjanom Karanović, a sada radi seriju sa Mirjanom Joković. Tako da je prošla jednu vrlo ozbiljnu školu od njih, ali s druge strane, ona je toliko prirodno talentovana, donosi nešto autentično da niko sa njom u kadru ne sme da laže. Za Danicu mislim da je to jedna vrsta talenta koja je jednom u generaciji, to je kada neko ima to nešto u sebi i mislim da će tek da zablista - rekla je Iva Mitrović za Espreso.

Kroz seriju, makar kroz one prve dve epizode što smo pogledali, ne može da se ne primeti i jedna tema, a to je empatija...
Kroz seriju, makar kroz one prve dve epizode što smo pogledali, ne može da se ne primeti i jedna tema, a to je empatija...foto: Espreso

Kroz seriju, makar kroz one prve dve epizode što smo pogledali, ne može da se ne primeti i jedna tema, a to je empatija...

– Ja ovo nikome ranije nisam rekla, ni u jednom intervjuu, to smo ostavili gledaocima da sami vide, a evo tebi kažem, a to je da su deca jedna od glavnih tema ove serije. Nadam se da ćeš nastaviti da gledaš seriju do kraja i da ćeš videti da je kroz seriju glavni motiv uloga da zaštite decu i čak i onaj ko nema decu, to ga u nekom drugom ključu određuje - rekla je Iva za naš portal.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.