VADILA SILIKONE JER SE ISKRIVILI, PA STAVLJALA VEĆE: Pevačica tvrdi da je BUDALA jer je išla pod nož, DA SE NAJEŽIŠ
Selma Bajrami, Foto: Instagram printscreen/selmabajrami.star

iskrena

VADILA SILIKONE JER SE ISKRIVILI, PA STAVLJALA VEĆE: Pevačica tvrdi da je BUDALA jer je išla pod nož, DA SE NAJEŽIŠ

Pevačica Selma Bajrami otkrila da se pokajala zbog estetskih intervencija na licu i telu

Objavljeno: 10:51h

Pevačica Selma Bajrami otkrila je u jednom intervjuu da se pokajala zbog plastičnih operacija koja je imala na licu i telu.

Pevačica koja posledjih meseci na društvenim mrežama objavljuje slike i snimke napornih treninga kojima je liniju dovela do savršenstva, otkrila je da će se "otarasiti silikona" jer je, između ostalog, imala problema i sa kičmom.

"Od estetskih intervencija nažalost sam radila grudi i usne" počela je Selma u emisiji "Pretres", a na pitanje zašto ih je uradila rekla: "Zato to sam bila budala".

1 / 6 Foto: G.G./ATAImages

"Prvi put sam uradila grudi 2003. godine, drugi put 2008, a treći put sam prošle godine u junu smanjila grudi. Imala sam lepe grudi, ali mladost - ludost. Niko mi nije rekao da ne smem da spavam potrbuške, i onda sam imala problem gde se taj implatant iskrivio i onda sam morala drugi put da se operišem, kad već drugi put operišem pa da budu malo veće. Onda sam nakon porođaja imala velike grudi i probleme sa kičmom i rešila sam da ih smanjim, a u narednom period hoću i iz usana da izvadim", rekla je Selma Bajrami.

Bonus video:

01:18

SELMA BAJRAMI VEĆ 8 GODINA VODI BITKU SA MUŽEM OKO STARATELJSTVA! Ispovest pevačice: Zbog njega je bila na ivici egzistencije?!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.